Silverstein a We Are The Ocean ovládnu Palác Akropolis v Prahe!

V pátek 6. dubna vystoupí v žižkovském Paláci Akropolis u nás již velmi dobře známá a populární kapela SILVERSTEIN. Kvintet z torontského předmìstí, hrající tradiční post-hardcore s punkovými kořeny, právì oslavil jedenáct let své existence, a jeho velikonoční koncert bude již čtvrtou zastávkou tìchto sympatických Kanaďanù v České republice.

Přesnì před rokem vyšlo na Hopeless Records (kalifornský label vydávající mimo jiné i Yellowcard, Samiam, Enter Shikari či The Used) jejich páté, dlouho očekávané album „Rescue“. To pak v enormnì krátkém intervalu následovalo EP s názvem „Short Songs“, které přineslo 11 vypalovaček se stopáží mezi šesti a devadesáti šesti sekundami (!), a jako bonus 11 cover-verzí obdobnì krátkých skladeb od souborù, které jednotlivé členy Silverstein nejvíce hudebnì inspirovaly – např. Dead Kennedys, Descendents, NOFX, Green Day, Gorilla Biscuits, The Promise Ring, Good Clean Fun, Gob či Orchid.

Silverstein

Druhý interpret pátečního večera pochází z britských ostrovù, a nebude v ničem kvalitativnì zaostávat – WE ARE THE OCEAN z Essexu již rovnìž dvakrát v ČR vystupovali, v obou případech s nadšenými ohlasy. Tradičnì potìší například příznivce Alexisonfire, ale i Dance Gavin Dance nebo The Blackout, a pokusí se dokázat, proč jsou v poslední dobì ve své vlasti natolik populární, že jsou schopni vyprodat čtrnáctidenní turné po sálech, přesahujících tisícovou kapacitu.

Vstupenky na koncert seženete jednak přímo v pokladnì Paláce Akropolis, a rovnìž v předprodejní síti Ticketportal.

RescueEuro

SILVERSTEIN & special guests WE ARE THE OCEAN
PÁTEK 6. 4. 2012 v 19:00 – PALÁC AKROPOLIS, KUBELÍKOVA 27, PRAHA 3

Silverstein

Zdroj: Conspiracy,s.r.o
Publikoval: Redakcia GREGI.NET