Sihasin (Navajo / USA) v Rock Café už ve středu 7.3.!

Na prkna Branického divadla se vrací oblíbená talkshow Na kus řeči s Miroslavem Donutilem!

Je tomu již sedmnáct let, co se v prostorách Branického divadla uskutečnila první talkshow Na kus řeči s Miroslavem Donutilem. Jeden z nejpopulárnějších českých herců se nyní, se svým pořadem, vrací na místo svého zrodu – na prkna Branického divadla.

Jeden z nejpopulárnějších českých herců současnosti, Miroslav Donutil, se od března vrací na prkna Branického divadla s oblíbenou talkshow „Na kus řeči s Miroslavem Donutilem“.

Talkshow „Na kus řeči“ byla pořadem České televize, která byla vysílána v letech 2001 až 2005.

„Nabídku k režírování talkshow Na kus řeči jsem dostal někdy v druhé polovině roku 2001. Jako první hosty jsme měli Yvettu Simonovou a Jiřího Suchého. Z každého dílu si dodnes pamatuji nějaké střípky. Natočil jsem jich asi patnáct,“ vzpomíná renomovaný televizní režisér Antonín Vomáčka.

Jak vždy bylo zvykem, i nyní se mohou diváci těšit na rozmluvu většinou se dvěma pozvanými hosty společenského či sportovního života. 

„Po několika letech se vracím s pořadem Na kus řeči do Branického divadla a věřím, že mí atraktivní hosté opět přilákají skvělé publikum, na jaké jsem byl vždy v tomto divadle zvyklý. Začínáme 3. března a moc se těším,“ nechal se slyšet držitel Českého lva Miroslav Donutil.

Vzhledem k tomu, že se nebudou jednotlivá představení natáčet, každé uvedení talkshow „Na kus řeči s Miroslavem Donutilem“, jenž proběhne v Branickém divadle každý měsíc, bude premiérou a zároveň derniérou, tedy pro diváky jedinečným zážitkem.

První představení „Na kus řeči s Miroslavem Donutilem“ se uskuteční 3. března od 19:30 hodin. Hosty oblíbeného herce budou Tereza Hofová, Matěj Hádek a písničkář Iby Pop. Vstupenky na všechna představení talkshow Na kus řeči je možné zakoupit v síti TicketLive.cz.

Zdroj: TS