Sigord opäť ožije hudbou!

Obľúbené rekreačné stredisko Opalex Sigord sa opäť zmení na hudobnú oázu pod holým nebom. Sigord Live 12, ktorý sa uskutoční 10.augusta, síce nadväzuje na minuloročné podujatie, tento krát ale s iným formátom.
„Minulý rok sme návštevníkom ponúkli multižánrový program rozdelený do troch dní. Teraz sme sa pre zmenu rozhodli pre jednodňové podujatie so známymi prešovskými skupinami,“ objasňuje organizátor Peter Migaš. Hlavnými hviezdami budú Chikilikitua, Peha a Komajota. Priestor dostanú muzikanti v rokoch – jazzová Pešia Zóna, ale aj mladá skupina Papyllon a úplne nový elektronický projekt Binery z Prešova.
Tohtoročný Sigord bude tiež výnimočný pre samotné kapely. Tým, že mnohí majú leto nabité koncertmi mimo Prešova, vybrali si hudobníci 10.august pre seba. Účinkujúci sa spolu stretnú po dlhšej dobe, budú mať čas si posedieť a nikam sa neponáhľať. Brány areálu sa otvárajú o 16.00 a koncerty budú trvať až do polnoci. Letnú atmosféru si prešovskí hudobníci vychutnajú aj po skončení hlavného programu s gitarami pri ohni.
Rekreačné stredisko Opalex Sigord sa nachádza 12 kilometrov od Prešova v malebnom prostredí Slanských vrchov. Prešovčania sem radi cestujú za relaxom. Najviac si cenia príjemné prostredie bez mestského hluku. Sigord Live 12 bude príjemným hudobným spestrením leta na Sigorde. Vstupenky sa budú predávať na mieste za 4 eurá v deň koncertu.
seg2ghhfxrz0.jpg
Zdroj: Edo Kopček