Sigord Live po tretí krát aj s Heľeninými Očami.

Prešovskí hudobníci aj tento rok mieria na obľúbené rekreačné stredisko Sigord. Fanúšikom ponúknu 19.júla úplné novinky i obľúbené hity. Priestor dostanú tiež mladé prešovské kapely, ktorým sa darí plniť domáce kluby. Vystúpia Heľenine Oči, Komajota, Papyllon, Raindown, Fúzy Múzy, The Other Blue, Tublatanka Revival a 1st Slovak Pink Floyd Revival.

„Bude to pre nás malá dovolenka s priateľmi, muzikou a dobrým pivom. S kapelou si zahráme aj naše nové skladby, ktoré ľudia mohli počuť zatiaľ len na DrinkIn Feste pred mesiacom. Na nový  album máme pripravených viac ako desať skladieb, naživo z nich zahráme tri alebo štyri,“ pozýva na podujatie líder Komajoty Martin Husovský. 

Úplnú premiéru na Sigord Live zažije skupina Heľenine Oči, ktorá v týchto mesiacoch dokončuje nový album a pripravuje rozsiahle jesenné turné po Slovensku, Poľsku a v Čechách. Na Sigord privezie so sebou Plavčíka Milana a ďalšie obľúbené hity skupiny.

Podujatie je pod taktovkou ľudí z nahrávacieho štúdia a multimediálneho priestoru Umpax na čele s Petrom Migašom, ktorí celoročne organizujú podujatia v meste Prešov. Rovnakú atmosféru, akú hudobní fanúšikovia zažívajú na tanečných party Back2Love, DrinkIn Feste či v tanečnom stane na Dobrom Festivale, prinesie aj tento ročník Sigord Live.

Pre návštevníkov je zabezpečená kyvadlová doprava z autobusovej stanice, ktorá bude premávať z nástupištia č.21 od 17.00 každú hodinu až do 22.00 za 0,50 eur. Informácie o doprave zo Sigordu prinesú organizátori na facebookovej stránke podujatia. Pre deti a držiteľov preukazu ZŤP je vstup na akciu zdarma. Do 18.00 bude vstupné stáť 4 eurá a potom 5 eur. Sigord Live 13 sa uskutoční 19.júla na terase Opalex Sigord.

Zdroj: Edo Kopček, PR manažér podujatia
Foto: albertcurny.sk