Signature vydáva videoklip The Calling!

Bratislavská rocková formácia Signature vydáva klip k piesni The Calling. Ide o prvé oficiálne video kapely, ktoré vychádza v súvislosti s plánovaným EP albumom The Time Has Come.

Natáčalo sa koncom januára v areáli bratislavskej Matadorky. Réžiu mal v rukách Štefan Lelovič z PSEUDOART, ktorý v minulosti spolupracoval s interpretmi ako Richard Müller či Desmod. O producentské práce sa staral Ján Melikant. Napriek drsným podmienkam v mrazivom počasí sa podarilo nakrútiť všetky zábery za jeden deň.

„Chceme sa poďakovať hlavne Števovi a Janovi za profesionálny prístup a perfektnú robotu. Veľmi si vážime, že do toho ochotne a nezištne šli. Veľká vďaka patrí aj Dominike za ochotu zahrať si v klipe aj za daných podmienok – na mieste natáčania bolo pár stupňov pod nulou. S výsledkom sme nadmieru spokojní, hlavne keď vezmeme do úvahy, že ide o náš prvý (ale rozhodne nie posledný) klip,“ vyjadril sa frontman a spevák Signature Miro Poláček.

Signature

Krátko po zverejnení klipu plánuje Signature vydať EP album s názvom The Time Has Come a následne vyráža kapela na turné. Najbližšie vystúpi 9. marca v bratislavskom Randal Clube.

Videoklip, skladby, termíny koncertov a ďalšie informácie o kapele nájdete na www.signaturerocks.sk.

Zdroj: Signature
Publikoval: Redakcia GREGI.NET