Signall_FM Night: Z Turčianska kotliny privezie kopec hudby dj Adrum.

Láska k príjemnému liquidfunku a jeho aktuálna selekcia nás presvedčili. Adrum si zahrá spolu s Technimatic na najbližšej SIGNAll_FM Night a z Martina so sebou privezie kopec výbornej hudby. Akej? Dozviete sa v mini-rozhovore s ním, no najmä v jeho novučkom mixovanom sete.

Láska k príjemnému liquidfunku a jeho aktuálna selekcia nás presvedčili. Adrum si zahrá spolu s Technimatic na najbližšej SIGNAll_FM Night a z Martina so sebou privezie kopec výbornej hudby. Akej? Dozviete sa v mini-rozhovore s ním, no najmä v jeho novučkom mixovanom sete.

Jeden zo zástupcov novej generácie slovenských drum&bassových djov pochádza z Martina, hovorí si Adrum a nebude chýbat v piatok 15. marca v KC Dunaj na SIGNAll_FM NIGHT.

S drum&bassom paktuje od svojich pätnástich rokov. Počas strednej školy začal skúšať za pomoci svojho počítača a rôzneho software spájať tracky dokopy, ale naozajstný djing prišiel spolu so značkou Pioneer a cd-playermi. Tejto platforme je verný dodnes.

Je súčasťou zoskupenia Hoofbeats Slovakia a najradšej má liquidfunk a tanečný drum&bass. V jeho setoch  tak nechýbajú skladby od producentov ako Seba, Logistics, Muffler, Commix či Makoto. Najviac času mu však dnes zaberá práca v novom Base Music Clube, ktorý spoluzaložil práve v Martine. Tu pravidelne roztancováva návštevníkov parties a stará sa o to, aby sa dobrá hudba dostala ku každému, kto do tohto priestoru zavíta.

Kus z nej privetie so sebou aj v piatok do Bratislavy. Malá ukážka aj v jeho novučkom mixovanom sete exkluzívne pre SIGNAll_FM, ktorý si vypočujte počas čítania odpovedí na naše otázky v mini-rozhovore.

Kde sme ťa práve zastihli (pri odpovedaní na tieto otázky)?
Akurát tzv. ’krtkujem’ odpadové potrubia v našom klube.. :D

Čo ťa prvé napadne, keď sa povie Technimatic?
Drum and bass!!!

Čo ťa vie na párty najviac potešiť?
Keď sa pozriem na parket a vidím usmiate tváre..:)

Spomenieš si na najväčšiu bizarnosť (track), ktorú od teba prišli na akcii pýtať, aby si zahral?
Na jednej nemenovanej akcii v nemenovanom klube som dostal serióznu ponuku na zahratie Vaša Patejdla,no pani akosi nevedela pochopiť že práve od neho akosi nič nemám.. :D

Videli ťa niekedy tvoji rodičia hrať naživo v klube? Čo na to hovoria?
Naživo ma ešte nevideli, no jednoznačne ma podporujú už od začiatku, za čo som im vďačný! No už nejaký ten rok žijem sám, takže to s nimi ani v podstate nemám kedy riešiť.

Tvoja aktuálna drum&bassová Top 5?
S.P.Y. – Adrift
Technimatic – She Knows It
LSB – All Of My Love (Technicolour & Komatic Remix)
Hamilton – Echoes
Natalie Duncan – Sky Is Falling (Lenzman Remix)

Odkaz pre ľudí, ktorí si prídu na SIGNAll_FM NIGHT vypočuť práve tvoj set?
Ako sa hovorí, lepšie raz vidieť ako sto krát počuť…;)

SIGNAll_FM NIGHT
15. marec 2013
KC Dunaj, Bratislava
Facebook udalosť

www.signallfm.sk/night
www.kcdunaj.sk

www.radiofm.sk

Zdroj: Signall_FM