Signall_FM mini Bass – New Generation 2011!

Venuješ sa dnb djingu nejaký čas, no nemal si ešte možnosť prezentovať sa na párty pred ľuďmi? Alebo si začal len pred mesiacom a už máš pocit, že by si to na párty poriadne odpálil bez toho, aby si si urobil hanbu? :) Ak áno, určite čítaj ďalej. Toto je šanca pre teba, ktorá stojí za to!

CODERED CREW, SIGNAll_FM a ELEMENT MUSIC CLUB organizujú aj toto leto súťaž pre všetkých mladých a začínajúcich dj-ov a dj-ky. Prvý ročník prebiehal v lete minulého roka. Tešila nás veľká účasť a kvalita prihlásených dj-ov, ktorí dokázali, že za mixpultom to vedia skutočne roztočiť. To nás inšpirovalo k tomu, aby sa uskutočnil aj druhý ročník a dostali opäť šancu nové neznáme tváre o ktorých dnb scéna nemá ani šajnu, ale aj tí, ktorí sa minulý rok do top 20 neprebojavali a dotrénovali zameškané.

Ako na to? Ak máš k dispozícii svoj aktuálny mixovaný set, bude to jednoduché. Do 30. júna nám pošli prihlasovací e-mail na adresu minibass@codered.sk.

Tento e-mail musí obsahovať:
Link na promo set: (môže byť aj viac)
Tracklist:
Link na profil:
Občianske meno:
Djské meno:
Telefón:
E-mail:
Bydlisko:
Rok narodenia:
Obľúbené subžánre dnb:
Obľúbený producenti:
Hrávam z: (vinyl / cd / digital system) Upozornenie!!! Virtual DJ a podobné aplikácie neakceptujeme!!!

Na základe prihlášok a mixovaných setov vyžrebujeme podľa počtu prihlásených 4 skupiny djov ( 5-ti dji v jednej skupine). Tí sa budú prezentovať pred porotou na jednom zo štyroch vydaní akcie „SIGNAll_FM MINI BASS – NEW GENERATION 2011“, ktorá sa bude konať každý druhý utorok počas letných prázdnin (12.7., 26.7., 9.8., 23.8.) v Element Music Clube v Prievidzi. V každom kole porota vyhlási jedného výhercu. Na víťaza každej „SIGNAll_FM MINI BASS – NEW GENERATION 2011“ bude čakať odmena v podobe hrania na známej párty BASS, honorár 30€, voľný 30€ účet na bare a možnosť odprezentovať sa priamo vo vysielaní drum&bassovej show SIGNAll_FM na Rádiu_FM. Hlavným porotcom a súčasne headlinerom každého kola „SIGNAll_FM MINI BASS – NEW GENERATION 2011„ budú kvalitní slovenskí dji, ktorých mená doplníme čoskoro.

PS : Tí, ktorí máte v pláne do svojich setov zaradiť nelegálne stiahnuté mp3, tak to ani neskúšajte :) Minulý rok na to bohužiaľ jeden dj doplatil. Vďaka za pochopenie a tešíme sa na Vás! ;)

Ostatné informácie hľadaj na codered.sk/minibass

Mini_Bass

Zdroj: Codered
Publikoval: Redackia GREGI.NET