Signall_FM festival 2011: Všetci na parket, prichádzajú Cenco & Dykman!

Zahraničných hostí budú na SIGNAll_FM FESTIVALE 2011 v Bojniciach striedať aj slovenskí platňojazdci, ktorí majú už nejaký ten rok na drum&bassovej scéne za sebou. Ich spoločné sety môžete poznať z akcií po celom Slovensku, no hlavne z ich domovskej párty Bass. Pri Cencovi s Dykmanom vám nohy vyložené na stole rozhodne nehrozia. Všetci na parket!

Zahraničných hostí ako Technicolour & Komatic, Xilent, LSB, či Gancher & Ruin budú na SIGNAll_FM FESTIVALE 2011 v Bojniciach striedať aj slovenskí platňojazdci, ktorí majú už nejaký ten rok na drum&bassovej scéne za sebou. Ich spoločné sety môžete poznať z akcií po celom Slovensku, no hlavne z ich domovskej párty Bass. Pri Cencovi s Dykmanom vám nohy vyložené na stole rozhodne nehrozia. Všetci na parket!

Cenco a Dykman 

Keď sa povie Cenco, okamžite treba pridať k tomuto menu aj Dykmana. Toto spojenie sa za posledné roky stalo synonymom kvalitných DJských vystúpení. A nielen otáčanie korekcií na mixáku ide týmto chalanom výborne.
 

Spojila ich záľuba k drum&bassu. Martin bol členom Codered crew, ktorá okrem iných akcií, stála aj za tou, ktorá sa dodnes volá BASS. Práve túto party začali organizovať v Prievidzi, odkiaľ Jozef pochádza. Ten od roku 2005 krútil platne doma na gramofónoch, trénoval a dostal šancu si zahrať na party BASS. Spoznáva bližšie členov Codered crew a keďže nie je krajší ako ich najkrajší DJ, berú ho medzi seba.

 
Začiatkom roka 2006 chalani počas spoločného hrania zisťujú, že si rozumejú omnoho viac ako si mysleli a odvtedy už ich nedokázalo nič rozdeliť. Jeden druhého dopåňajú a tak robia veľké veci. Nie je to náhoda, že na Slovak Drum and Bass Awards počas dvoch rokov nazbierali ocenenia za najlepšiu party a ich klub a festival sa umiestnili na popredných priečkach. Dykman k tomu, ako ich spolupráca mimo klubu funguje, dodáva: „Cenco doma sedí za počítačom a maká a ja mám v obývačke vyložené nohy na stole.“

Na SIGNAll_FM FESTIVALE 2011 však počas setu Cenca s Dykmanom ani náhodou nehrozí, že by ste mali chuť vykladať si nohy na stôl. Títo chalani vám ukážu, čo je to drum&bassová energia.

Predpredaj vstupeniek za zvýhodnenú cenu 8€ končí v pondelok 8. augusta 2011. V sieti Ticketportal si ich môžete zakúpiť priamo tu. Po ich vypredaní, alebo skončení predpredaja bude možné zakúpiť už len v stupenky v cene 10€ priamo v deň konania akcie pri vstupe na bráne.

SIGNAll_FM FESTIVAL 2011
20. Augusta 2011
Kúpalisko Čajka, Bojnice

Signall_FM

Zdroj: Signall_FM
Publikoval: Redakcia GREGI.NET