Signall_FM festival 2011: Štartuje predpredaj!

Prípravy na druhý ročník drum&bassového SIGNAll_FM FESTIVALU sú v plnom prúde! V týchto dňoch uzatvárame lineup, dokončujeme finálnu podobu plagátu a pripravujeme web na spustenie. Zároveň štartujeme limitovaný predpredaj vstupeniek za zvýhodnenú cenu!

Druhý ročník drum&bassového SIGNAll_FM FESTIVALU otvorí svoje brány 20. augusta 2011 v areáli kúpaliska Čajka v Bojniciach. V zozname zatiaľ potvrdených zahraničných hostí figurujú mená ako Technicolour & Komatic (UK), či Gancher & Ruin (RUS). Kompletný lineup sa ešte rozrastie a bude pestrý. Na svoje si prídu vyznávači atmosfér a liquidfunku, ako aj neurofunkoví nadšenci a fanúšikovia tvrdších beatov. Konkrétne mená budú zverejnené v priebehu najbližších dvoch týždňov. Dnes štartuje limitovaný predpredaj vstupeniek za zvýhodnenú cenu!

Od piatku 15. júla 2011 do pondelka 8. augusta 2011 je v predpredaji prostredníctvom siete Ticketportal limitovaný počet 500 ks vstupeniek za zvýhodnenú cenu 8€. Po ich vypredaní bude možné zakúpiť už len v stupenky v cene 10€ priamo v deň konania akcie pri vstupe na bráne. Vstupenky v predpredaji je možné zakúpiť priamo tu.

Kompletné informácie o SIGNAll_FM festivale nájdete už čoskoro aj na našom oficiálnom webe.

SIGNAll_FM FESTIVAL 2011
20. Augusta 2011
Kúpalisko Čajka, Bojnice
Facebook Event

Signall_FM

Zdroj: Signall_FM
Publikoval: Redakcia GREGI.NET