Signall_FM festival 2011: Gancher & Ruin – Dvojnásobná temnota z Ruska!

Hudobní extrémisti z Ruska? Nech sa páči! Dvojičky Dmitriy a Alexey Goncharenkovci vás šokujú hneď dvakrát. Tvrdými skladbami na hraniciach techna a drum&bassu, a tiež svojím vekom! Nekompromisnú paľbu na vaše ušné bubienky odpália na SIGNAll_FM FESTIVALE 2011.

My sme vás varovali, že to bude pestré! Prečo? Pretože na SIGNAll_FM FESTIVAL 2011 pricestujú z Ruska aj dvaja bratia – dvojičky Dmitriy a Alexey Goncharenkovci. Stále nič? Čo takto Gancher & Ruin? A sme doma! Temnota a nekompromisná tvrdosť na hraniciach techna a drum&bassu valiaca sa zo silného soundsystému vás poriadne prevetrá. Na svoje si prídu aj priaznivci extrémnych beatov. Už 20. augusta 2011 na kúpalisku Čajka v Bojniciach!

Signall_FM

Mesto Gatchina je časťou Leningradskej oblasti, ktorá sa nachádza na území Ruska. Nežije v ňom viac ako 90 tisíc obyvateľov, preto je ho ľahké prehliadnuť na obrovskej mape Ruskej federácie. Pokiaľ ale budete hľadať informácie zo sveta drum&bassu, toto miesto vám určite neunikne, pretože v ňom žijú dvojičky Dmitriy a Alexey Goncharenkovci.

A čo by to bolo za dvojičky, keby nešokovali hneď dvakrát? Prvýkrát, keď začujete ich skladby, ktoré majú výraznú príchuť techna a temno z nich sršiace si vás ťahá bližšie na svoju stranu. Po prebratí sa zo zlého alebo dobrého sna (záleží od uhla pohľadu) príde šok druhý, keď zistíte, že túto hudbu robia chalani, ktorí majú devätnásť rokov. Ak už v devätnástich majú na konte vydané skladby, museli sa k elektronickej hudbe dostať oveľa skôr, aby prešli cestu spoznávania rôznych hudobných odnoží. V roku 2003 elektronickú hudbu začali spoznávať a o necelé dva roky už skúšali vytvárať prvé hip-hopové a breakbeatové skladby.




Gancher s Ruinom tvrdia, že na veku vôbec nezáleží, pokiaľ tvrdo pracujete a idete si za svojim cieľom. Toto tvrdenie nie sú iba obyčajné slová, ale sú podložené aj skladbami, ktoré urobili a kde všade ich vydali. Drum&bass začali robiť v lete 2006 a postupne hľadali zvuk, ktorý im sadne. Ich skladby začali hrávať Raiden, Proker, či Cooh, tak je jasné, ktorou cestou sa vydali.

Prvé releasy prišli v roku 2007 na labeloch ako Mindsaw Digital, Filthy Sanchez, Basspointz Recordings a postupne sa ich skladby dostávajú na vinyl. Spolupracovali s menami ako Mumblz, Lethal, Triamer, ale ako dávnejšie prezradili, radi by niečo vymysleli s Current Value alebo Raidenom. Ja verím, že sa im to skôr či neskôr podarí, pretože v produkcii sa stále zlepšujú a keďže sú prázdniny, školské povinnosti ich nestrašia, môžu tak oveľa viac času tráviť pred počítačom a robiť na hudbe.


SIGNAll_FM FESTIVAL 2011
20. Augusta 2011
Kúpalisko Čajka, Bojnice
Facebook Event


Signall_FM

Zdroj: Signall_FM
Publikoval: Redakcia GREGI.NET