Signall_FM festival 2011: Dolyx & Remo prinesú dávku pozitívnej energie!

Chystáte sa na SIGNAll_FM FESTIVAL 2011? Ak áno, určite si nenechajte ujsť slovenskú dvojicu Dolyx & Remo, ktorá originálne spája klasický djský set so živým hraním na hudobný nástroj. Dolyx a trubkár Remo spolu pochodili už takmer celé Slovensko a vždy so sebou priniesli riadnu dávku pozitívnej energie. Príďte si uchmatnúť kus z nej aj vy do Bojníc!

Chystáte sa na SIGNAll_FM FESTIVAL 2011? Ak áno, určite si nenechajte ujsť slovenskú dvojicu Dolyx & Remo, ktorá originálne spája klasický djský set so živým hraním na hudobný nástroj. Dolyx a trubkár Remo spolu pochodili už takmer celé Slovensko a vždy so sebou priniesli riadnu dávku pozitívnej energie. Príďte si uchmatnúť kus z nej aj vy do Bojníc! Zahrajú spolu s ľuďmi ako Technicolour & Komatic, Xilent, LSB, Gancher & Ruin, Savage, Cenco & Dykman, či Lixx & Clive.

Dolyx a Remo

 

Dolyx nie je na slovenskej drum&bassovej scéne nováčikom. Členstvu v zoskupeniach Drumatique a Spiral predchádzal viac-menej klasický scenár. Hudba bola vždy súčasťou jej života, a tak bolo úplne prirodzené, že skôr či neskôr príde zlom a z poslucháčky sa stane človek, ktorý hudbu šíri ďalej. Ako? No predsa djingom! Do drum&bassu sa zamilovala pred niekoľkými rokmi na festivale Pohoda po tom, čo videla úžasnú energiu sršiacu zo setu Ed Rusha s Opticalom. Ďalej nebolo čo riešiť. Po pobyte v zahraničí kupuje prvé gramofóny, platne a naplno sa začína venovať mixovaniu. Škatuľkovanie do štýlov jej nesedí. Má rada zvukovo plný drum&bass s poriadnou basou, no v jej setoch okrem neurofunku často počuť aj deepové a atmosferické tracky.

 
Už dlhšiu dobu brázdi kluby spolu s trubkárom Remom, ktorý naživo dopåňa jej djské vystúpenia a dodáva im ďalší originálny rozmer. Kto je vlastne Remo? Verte tomu, že žiadny začiatočník! Hraniu na rôzne hudobné nástroje sa venuje už od malička. Na základnej škole hral na klavíri, v desiatich rokoch začal hrať na trúbku, ktorej sa neskôr venoval aj na Konzervatóriu v Bratislave a neskôr na Akadémii umení v Banskej Bystrici. Vďaka prirodzenému hudobnému sluchu a radosti z drum&bassu dokáže vycítiť atmosféru a správnym spôsobom ju hraním na trúbku ešte viac podčiarknuť.
 

Spolu táto dvojica pochodila takmer všetky kúty Slovenska a vždy so sebou priniesli riadnu dávku pozitívnej energie. Ďalšiu hudobnú misiu absolvujú práve na SIGNAll_FM FESTIVALE 2011.

Signall_FM

Zdroj: Signall_FM
Publikoval: Redakcia GREGI.NET