Si d&b/dubstep dj a hľadáš spôsob ako sa posunúť ďalej?

Drumophone v spolupráci s drom.sk ti prinášajú možnosť zviditelniť sa, zahrať si na kvalitnom soundsystéme zo skúsenejšími djs a trocha si privyrobiť !!! Ak sa chceš dj contestu zúčastniť, tak pošli link na svoj promo set spolu s tvojim infom (dj meno, cez čo hráš /Vynil, Cd player – legal mp3, Final scratch, Serato, dj konzoly ale SOFTWARE djing NIE!!/ čo hrávaš a pod.) na drumophonic@prosac.sk. V spätnom maily dostaneš podrobnejšie info.

Do verejného hlasovania budú zaradené všetky sety a víťaz(i) zahrajú 18.novembra v košickej Starej Sladovni (Club Matrix). Prihlasovať sa môžte do 6.novembra!!! Následne si ľudia zo všetkých zúčastnených svojimi hlasmi vyberú víťaza, resp. finalistov. Absolútny víťaz sa 21.11.2011 predstaví ako hosť relácie Club9, vysielanej na košickom internetovom rádiu9. Prajeme veľa šťastia. Podrobnejšie info bude dopåňané tu alebo tiež na www.drom.sk!

Párty 18.11.11 sa bude niesť v znamení mladých djs, tešte sa však takisto na skúsenú dvojicu SLIGHT & BENDHY, ktorá okrem svojho názoru na mixovanie súťažiacich zadielí flooru svoje najlepšie tracky!


EatThatBeat dj Contest
18.november 2011
Matrix music club
Štúrová 33
Košice
entry: 2/3 euro
SLIGHT / Special Place, prosac.sk
BENDHY / Drumophone, prosac.sk
M.Kelso /drom.sk, svezarmcalling
+dj contest winner(s)

Dj contest

Zdroj: Prosac
Publikoval: Redakcia GREGI.NET