Shifter na Soluble Sessions v Nuspirite!

Druhé pokračovanie oficiálnej klubovej noci Slovenského underground house labelu Soluble Recordings sa odohrá už budúci štvrtok 29.09.2011 v Bratislavskom NuSpirit klube. Okrem rezidentného Bolla, ktorého bude už tradične doprevádzať svojimi skvelými rifmi na trúbke Remo, prijali pozvanie dji Kristoff a Shifter.

Shifter pochádza zo stredného Slovenska. Už takmer 10 rokov navštevuje kluby a festivaly nie len na Slovensku. Neustále fanaticky hľadá novú inšpiráciu a zhromažďuje hudbu rôznych hudobných štýlov. Djingu sa aktívne začal venovať popri štúdiu na vysokej škole. Vysielaním vlastnej relácie Elektra, o tanečnej hudbe a klubovej scéne v lokálnom rádiu si zlepšil prehľad a zoznámil sa so zásadnými osobnosťami slovenského undergroundu. Pod nickom Shifter sa objavuje na flyeroch a v programoch klubov približne od roku 2005.

V rámci klubovej noci Headworx a ďalších pártys organizovaných bookingom Whitetape mal možnosť zahrať aj v zahraničí. Neskôr sa presťahoval do hlavného mesta, kde si za krátko získal priazeň miestnych klubov a zaradil sa medzi deephouse-ovych expertov. Nekonečné deep-houseové sety s príchuťou soulu, funku a nu-disca si vychutnáva najmä počas svojích rezidentných večerov v NuSpirit bare a Radosti.

Soluble Sessions Facebook Event:
https://www.facebook.com/event.php?eid=189171957820451

Soluble

Zdroj: Soluble
Publikoval: Redakcia GREGI.NET