Sexsymbol Thomas Puskalier sa oženil!

Multitalentovaný Thomas Puskailer povedal svoje áno dlhoročnej partnerke Abbie. Jeho manželka z Veľkej Británie už nesie priezvisko Puskailer. Zo šiestich spoločných rokov sú štyri zasnúbení. Thomas Puskailer odôvodňuje dôležitý životný krok jednoducho: Abbie je moja partnerka na celý život!

„Bola to láska na prvý pohľad, rozumieme si. Obidvaja tento biznis poznáme, preto nič neriešime, dôverujeme si, vždy si hovoríme pravdu a o všetkom sa rozprávame. Spolu sme rástli, ona učila mňa, ja som učil ju, a spoločne sme našli cestu, ktorá funguje. My s Abbie sme tím, my sme manželia, my sme láska, my sme kamaráti, partneri, my sme súrodenci, my sme všetko.“

Thomas Puskailer

Sobáš v bratislavskom Primaciálnom paláci bol netradičný: slovensko-anglo-americký. Thomas a Abbie si predniesli sľuby a vymenili si obrúčky, ktoré už dávno nosia so symbolom nekonečna. Thomas pripravil pre Abbie prekvapenie. Keď povedala svoje yes, spolu s hercami a tanečníkmi z muzikálu Boyband a zo skupiny The Pastels jej predviedli špeciálnu tanečnú choreografiu. Slzy mala v očiach nielen Abbie Puskailer: “Je to neopísateľný pocit, som dojatá a šťastná. Toto si skutočne zapamätám do konca života…“

Spevák, skladateľ, herec a model si oblek na túto výnimočnú príležitosť vybral v najväčšej požičovni svadobných odevov na Slovensku – v salóne Nicol. Očaril ho totiž módny návrhár Michael Elliger. Thomas Puskailer to vysvetľuje: „Modely tejto značky perfektne sadli na moju postavu. Okrem toho nevesta má mať vraj niečo staré, modré, požičané… Ja som si pre šťastie požičal svadobný oblek.“

Thomas Puskailer

Salón Nicole „nahodil“ Thomasa od hlavy až po päty! Keď ho v svadobnom outfite zbadala majiteľka salónu, okamžite sa dohodli na spolupráci. Thomas sa v ich modeloch predvedie na módnych prehliadkach! Nevesta mala šaty zo salónu Anna Garden v Nitre a éterická tanečnica v nich vyzerala ako víla. O makeup sa postarala Veronika Vargová, vlasy obom mladomanželom upravil Faim Hair.

Po obrade nasledovala veľkolepá párty pre 80 ľudí v Au Café na brehu Dunaja. Spevákovi prišli zablahoželať mnohí prominentní hostia. Kyticu, ktorú hádzala nevesta, chytila speváčka Mária Čírová. Na svadobnej hostine nechýbala ani torta či spoločné vypúšťanie balónov šťastia.

Thomas Puskailer

Thomas Puskailer sa narodil 2. marca 1981 v holandskom Lichtenvoorde. Nadaný spevák má dvojité občianstvo, slovenské a holandské. Je absolventom muzikálového herectva na akadémii v Amsterdame. Účinkoval v medzinárodných produkciách svetových muzikálov Peter Pan, Romeo a Júlia, hlavné úlohy vytvoril v Disneyho muzikáli Aida, ale i v kultových dielach ako Horúčka sobotňajšej noci a Grease. Multitalentovaný Thomas hral aj v holandských seriáloch, ako tanečník a choreograf sa predstavil v hudobných klipoch. Ako model sa stal tvárou renomovaných módnych značiek.

Thomas aktuálne pracuje na debutovom albume, z ktorého už v rádiách znie prvý singel „Sitting on a Cloud“. Skladba vznikala postupne v Anglicku, kde na nej spolu s Thomasom pracoval svetový producent Joe Dworniak z Riverfish Studios. O hudobnú dramaturgiu sa mu starajú slovenskí hudobníci Peter Graus, Tomáš Zubák, Maroš Kachút, Slávo Solovič a Palo Hubinák.

Zdroj: Propagandahouse
Foto: archív Thomasa Puskailera
Publikoval: Redakcia GREGI.NET