Sexi speváčky zo Slovenka a z Česka nahrali duet!

Krásne a talentované! Presne také sú speváčky Anita Soul s dušou R’n’B a Monika Bagárová s citom pre jazz a black music. Obe krásky sa nedávno stretli v bratislavskom štúdiu Fat Music, aby nahrali spoločný duet s názvom Ľudia.


Na Slovensku aj v Česku je len pár speváčok, ktorým v žilách koluje okrem krvi jazz, funk, soul i rythm and blues. Anita Soul a Monika Bagárová patria jednoznačne k nim. Práve preto sa rozhodli nahrať duet! 


IMG_6182.jpg


„Anita pro mì byla i stále je jedna z nejlepších slovenských zpìvaček. Vždy jsem si přála mít s ní duet a jsem ráda, že mnì oslovila. Mám z toho velkou radost, protože si myslím, že to je super československý spojení dvou exotických žen…“ Neskrývala nadšenie Monika Bagárová. 


Mladé speváčky sa vzájomne podporujú a rozumejú si nielen hudobne, ale i ľudsky. Okrem hudby a krásy ich spája aj spoločný názor na život a viera vo vlastné schopnosti.


IMG_6259.jpg


„Skladbu Ľudia napísal Eugen Vizváry. Akonáhle mi pustil prvú demonahrávku, tak som si povedala, to je ona! Toto bude náš duet. Poslali sme ho Monike a ona bola tiež nadšená!“ Opísala vznik skladby Anita Soul. 


Eugen Vizváry je popredný slovenský klavirista, ktorý spolupracoval s Oskarom Rózsom, Martinom Valihorom, Davidom Kollerom, Tinou, či Rytmusom. O text piesne sa postarala Saša Okálová a Rišo zo Žužulety. Skladba sa nahrávala v bratislavskom štúdiu Fat Music u Viktora Hazarda. 


IMG_6195.jpg


„Pieseň Ľudia nie je vôbec sladká. Je celá o živote, o jeho slastiach a nástrahách. Má silný sociálny text, ktorý hovorí o zlých i dobrých ľudských vlastnostiach. Štýlovo to bude čistý street life, v ktorom sa ja i Monika cítime ako doma.“ Komentovala obsah piesne Anita Soul. 


Šarmantná Anita Soul okrem účinkovania v muzikáloch Cigáni idú do neba alebo Hamlet, zažiarila v televíznych projektoch Bailando a Hit storočia. V roku 2009 nahrala prvý sólový album, ktorý sa stretol s veľkým úspechom. Monika Bagárová sa do povedomia dostala hlavne účinkovaním v súťaži Česko-slovensko hľadá Superstar. Neskôr nahrala duet s Robom Opatovským i Benom Cristovaom a v roku 2011 vydala album Shining. Ak pôjde všetko podľa plánu, spoločný duet s Anitou Soul by sa mal do rádii dostať ešte pred letnými prázdninami. 


Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Liana Matušková
Publikoval: Redakcia GREGI.NET