Sexi Mária Čírová hviezdi v novom klipe Na dosah!

Speváčka Mária Čírová má nový videoklip! Obrazovú podobu dostala jej skladba „Na dosah“, ktorá sa dnes dostala do rádií. Speváčka a skladateľka v titulnej piesni k seriálu Nevinní však nevinne rozhodne nevyzerá.


Rola herečky nerobí 22-ročnej dive žiaden problém. Mária dokonca herectvo dva roky študovala na konzervatóriu. O réžiu krátkého filmového dielka sa postaral úspešný tvorca klipov Martin Hudák. Za kameru sa postavil Štefan Lelovič. 


„Videoklip je perfektný. Som hrdá na to, že som na ňom mohla spolupracovať s takým šikovným režisérom, akým je Martin Hudák. Má zmysel pre detail, presne zachytáva atmosféru skladby. Páčia sa mi použité klapky z nakrúcania. A hlavne, čo dotvoril v postprodukcii, klobúk dolu.“ opisuje dojmy Mária Čírová. 


O obrazovú podobu skladby „Na dosah“ sa postaral úspešný tvorca videoklipov a audiovizuálnych diel Martin Hudák. Za kameru sa postavil Štefan Lelovič. Režisér Martin Hudák si hlavnú protagonistku filmového dielka pochvaľoval: „S Máriou je to pre mňa druhá skúsenosť a teraz na vyššej úrovni. Je veľmi šikovná a vnímavá. Vnáša do veci aj vlastný názor, ktorý je plne kompatibilný s mojim vnímaním. Takže nebolo treba veľa vysvetľovania a mohli sme nakrúcať pomerne veľa a rýchlo.“




„V klipe som v dvoch polohách – biela a čierna, čiže optimistická a pochmúrna. S herectvom nemám problém. Najmä preto, že som sa snažila vyjadriť skladbu, ktorú som sama napísala, teda jej dokonale rozumiem.“


Okrem overeného tímu Oreo a režiséra Martina Hudáka spolupracovala Mária Čírová v klipe so svojou dvornou make-up artistkou Veronikou Vargovou. a módnou návrhárkou Zlaticou Hujbertovou. Speváčka sa v klipe predviedla v krásnych šatách, ktoré jej ušili módne návrhárky Zlatica Hujbertová a Petra Poórová. V novom klipe sa Mária ocitla dokonca v bazéne. Fanúšikov nadchnú sexi scény, pri ktorých jej asistoval taliansky model Antonio Miceli. Nakrúcalo sa v novovybudovanom 7SPA, ktoré ponúklo výborné kulisy. 


Petra Turečková zo 7SPA to trefne vystihla: „Tešíme sa, že komplex Hlboká 7, konkrétne 7SPA mohli poskytnúť elegantné priestory elegantnej speváčke. Majestátna budova sa dokonale hodila k Máriinym majestátnym šatám. Tak prečo nie?“


Skladba „Na dosah“ je z Máriinho nového albumu, ktorý nahrávala so svojim stálym producentom Marošom Kachútom v Creative Music House. CD „Na dosah“ obsahuje 10 skladieb a tri bonusy. Nechýbajú hity „Bez obáv“, „Strácam“, či letná „Labutia“.


Zdroj: Propagandahouse s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET