Sexi Anita Soul a jej horúci letný singel: Vypočujte si ukážku!

Krásna speváčka Anita Soul strávila prvé letné dni v nahrávacom štúdiu. Výsledkom je jej chytľavý letný singel s názvom Daylight, ktorý predstaví už o pár dní. Ukážku si môžete vypočuť už teraz: https://youtu.be/9-pAIBAKE0E

Horúci letný hit „Daylight“ predstavuje v týchto dňoch speváčka Anita Soul. Milovníci kvalitnej hudobnej produkcie v ňom zaručene rozpoznajú remake klasického hitu, ktorého pôvodná verziu nahrala uznávaná funková a soulová zostava Ramp v roku 1977.

O 36 rokov neskôr sa jedna z najlepších slovenských speváčok stretla v máji v bratislavskom štúdiu KamotoStudio s renomovaným jazzovým klaviristom Eugenom Vizvárym a DJom Bollom, aby spoločne vytvorili aktuálnu tanečnú verziu, ako stvorenú pre súčasného moderného poslucháča. „Keďže sa týmto žánrom inšpirujeme doteraz, urobili sme túto skladbu v novom šate,“ vysvetľuje Anita. „Zachovali sme v nej základ a zaranžovali sme ju do dnešnej tanečnej remix verzie,“ dodáva na margo skladby, ktorej plnú verziu predstaví v premiére už o pár dní.

Zdroj: SOUL FOR SHOW
Foto: Archív A.S.