SETA label NIGHT: Sensoreal – Uhorková sezóna nehrozí…

Slovenské house producenské trio SENSOREAL nezaháľa ani cez letné prázdniny. V čase keď si väčšina z nás užíva letné dovolenky majú Chris, Keče a Martin Greenland plné ruky práce…


Keče, Chris & Martin Greenland aka SENSOREAL

Vydávajú jeden release za druhým, produkujú nové tracky, menežujú vlastné hudobné vydavateľstvo a občas stihnú aj nejaké to hranie. Len počas letných prázdnin stihli vydať na beatporte pod nemeckou značkou Subinstinct records spolu z Richardom Scholtzom City Streets EP a od štvrtka je dostupný na juno download a iTunes ich najnovší producerský počin Employe EP vydaný na vlastnej značke Seta Label.

A práve Seta Label sa aj vďaka nim dostáva čoraz viac do povedomia priaznivcov undergroundovej house music po celom svete. Už sú to 4. roky čo sa táto značka po prvý krát predstavila fanúšikom EDM a za ten čas sa vyprofilovala do dnešnej podoby deep house labelu, ktorý sa môže pýšiť niekoľko tisícovou základňou fanúšikov. Svoje 4. narodeniny bude Seta Label oslavovať na party v bratislavskom NU Spirit Clube už túto sobotu 11.8. a Sensoreal bude samozrejme pri tom. Tam nesmieš chýbať ani ty.

S E T A  Label  N I G H T
(4. anniversary of Seta label)
Special guest star:
PAT HEART (Just like that/FRA)
Seta label crew:
MAXXA (CZ)
SENSOREAL
BOLLO & WYCHI feat. REMO (live trumpet)
facebook event
www.setalabel.com
www.nuspirit.sk

Zdroj: Seta Label – press info