SESTRY CELESTE BUCKINGHAM A CARMEL PARADISE POKRSTILI TRI PROJEKTY V JEDINÝ VEČER.

Talentované a úspešné sestry Celeste Buckingham a Carmel Paradise majú za sebou rok plný nových projektov. Pred pár dňami ho symbolicky uzavreli veľkou párty. Vo vychytenom LUX Clube v centre Bratislavy nechýbali médiá a známi priatelia a kolegovia mladých speváčok. 

Silný a dlhoočakávaný debut na úvod

Jednu z najväčších párty tohto roka zažil pred pár dňami slovenský šoubiznis. Svoje najnovšie projekty uvádzali do života sestry Celeste Buckingham a Carmel Paradise. V jediný večer tak spojili až tri krsty. Ako prvé sa svojho krstu dočkalo debutové EP DREAMGIRL mladšej Carmel Paradise. „DREAMGIRL je ilúzia, ktorú si dnešná spoločnosť vytvorila a pokladá ju za skutočnú. DREAMGIRL sa nikdy nemýli, nikdy nemôže urobiť nič nesprávne, je v každom smere dokonalá a práve to je to, čo ju robí nereálnou – nikto nie je schopný dosiahnuť takú úroveň dokonalosti. Rozhodla som sa pomenovať moje EP DREAMGIRL, pretože som chcela zdôrazniť, aké sú tieto očakávania nereálne. To, čo sa zdá navonok perfektné je väčšinou v skutočnosti veľmi zložité a komplikované, najmä ak je reč o vzťahoch. O tom je moje EP,“ hovorí na margo názvu DREAMGIRL jeho autorka Carmel, ktorá len nedávno nastúpila na univerzitu v americkej Kalifornii. Krstnou mamou očakávaného debutu spoza veľkej mláky sa stala – ako inak – Carmelina staršia sestra Celeste. 

„Som neskutočne hrdá na túto ženu, ktorá stojí vedľa mňa. Hovorím „žena“, pretože v poslednej dobe veľmi rýchlo vyspela. Táto dáma má 18 rokov a už to nie je moja maličká 2-ročná sestrička. Chcem tomuto EPčku popriať len to najlepšie, a to nielen preto, že ho naspievala moja sestra, ale preto, lebo si to naozaj zaslúži. Je to výpoveď toho všetkého, čo Carmel vybojovala, prežila, zažila za tie posledné roky, kedy dospievala z detstva do dospelosti. Keby si chcel niekto vypočuť hudbu, ktorá ukazuje, ako vyrastá moderná mladá žena v dnešnom svete, tak toto je ono.“

Zmena je život – knižný projekt z dielne hudobníčok

Druhým v sérii krstov slávnostného večera sa stal krst spoločnej rozprávkovej knižky oboch sestier Buckinghamových The Lost Princess (Stratená princezná). Krstnou mamou nového knižného titulu sa stala mama dievčat Zarin Buckingham a do života ho uviedla naozaj netradičným spôsobom – obľúbenou sladkosťou, ktorú Celeste a Carmel ako deti najradšej maškrtili, Nutellou. Ako dievčatá vysvetlili, mamu si prizvali ku krstu, pretože práve vďaka nej sa knižka zrodila. Obe ju totiž tvorili ako malé deti a mama sa rozhodla pomôcť im a výnimočnému detskému príbehu vdýchla život a vydala ho ako dvojjazyčnú knihu. „Želám všetko dobré obom mojim dievčatám, ale to isté želám všetkým deťom na svete, pretože keď vidím, že deti sa nemajú dobre, bolí ma srdce. Túto knižku by som rada symbolicky venovala všetkým deťom. Snažme sa všetci, aby mali lepší svet. Držím Stratenej princeznej palce, aby sa jej darilo,“ zapriala knižke jej krstná mama.

Do tretice všetko dobré…

Finále krstu si vzala pod taktovku staršia zo sestier Buckinghamových, Celeste a po odspievaní krátkeho koncertu uviedla slávnostný krst svojho nového CD / DVD The Best Of Celeste. Úlohu krstných mám zverila dvom mladým dámam, ktoré spoznala vďaka relácii TV JOJ, V siedmom nebi. „Moja mama nám dnes už pokrstila knihu, ja a sestra sme pokrstili EPčko DREAMGIRL, a náš otec tu dnes nie je, takže som si vybrala na krst niekoho mimo našej rodiny,“ naznačila Celeste na úvod o prekvapení večera. „Mohla by som poprosiť, aby mi album krstili kolegovia, s ktorými som spolupracovala – Majk Spirit, Vladis, AMO alebo môj producent Maxo Šrámek, ale keďže tieto pesničky sú od ženy pre ženy, tak by som chcela, aby mi ich pokrstili dve mladé dámy, ktoré sú tu dnes s nami ako špeciálni hostia a ktoré si to zaslúžia nadovšetko. Sú neskutočne silné, šikovné, krásne a obetujú svoj osobný život a pokoj, aby sa postarali o svoju rodinu. Ľubica a Katka, veľmi si vás vážim a bolo mi veľkou cťou, že som vás mohla spoznať. Prajem vám z celého srdca všetko najlepšie, pretože vy dve si to zaslúžite omnoho viac než ktokoľvek iný, koho poznám. Verím, že ostaneme v kontakte. Ďakujem vám,“ dodala Celeste na záver. Na CD The Best Of Celeste nechýba speváčkin prvý a najväčší hit Run Run Run či najnovší singel My Last Song. DVD, ktoré je súčasťou výberovky, obsahuje unikátne behind the scenes a cover videá, ktoré Celeste ešte nikde nezverejnila. „Už teraz sa veľmi teším na reakcie a recenzie od fanúšikov,“ dodala na záver.

EP DREAMGIRL, CD/ DVD The Best Of Celeste a kniha The Lost Princess (Stratená princezná) vychádzajú vo vydavateľstve Buckingham Entertainment Group a sú v predaji na Rukahore.sk: 
www.shop.rukahore.sk/carmel-paradise/cd-dreamgirl
www.shop.rukahore.sk/celeste/cd-the-best-of-celeste-cd-dvd
www.shop.rukahore.sk/buckingham/kniha-stratena-princezna

Tracklist – Carmel Paradise: DREAMGIRL
1. Turn Me On
2. Miss Johnson
3. Bad Tattoo
4. Quit
5. Dead To Me

Tracklist – Celeste Buckingham: The Best Of Celeste
1. Im Not Sorry
2. Crushin My Fairytale
3. Nobody Knows
4. Love In Your Soul
5. Unpredictable
6. Loving You
7. Run Run Run
8. My Last Song

ANOTÁCIA knihy The Lost Princess (Stratená princezná)

Pútavá rozprávka o oddanosti rodine, priateľstve a dobrodružstve je určená deťom v každom veku. Príbeh vyzdvihuje silu čestnosti, hodnotu bystrosti a dôležitosť lásky, a ukazuje ich na pozadí putovania stratenej princeznej Blossom a priateľov, ktorých na svojej ceste stretáva. 

Dej knižky sa dotýka tém rozdielnosti, tolerancie,  sily a poctivosti – a to všetko jemným a zmysluplným jazykom, ktorému môžu porozumieť len deti. Ako Blossom a jej priatelia rastú a učia sa na svojich dobrodružstvách, takisto rastie a učí sa i čitateľ prostredníctvom vzrušujúcich epizód a rozprávkových príbehov, ktoré prirodzene pripomínajú situácie z reálneho života. 

Skutočná moc knihy spočíva v tom, že bola napísaná deťmi pre deti a vďaka nadčasovosti príbehu má zmysel vrátiť sa k nej po druhý, tretí či štvrtýkrát.

Sestry Celeste a Carmel Buckingham vytvorili príbeh spoločne vo veku 11 a 8 rokov a je možné, že jedného dňa sa dočkáme jeho pokračovania – postavy aj ich príbehy totiž rastú spolu s nimi.

www.celestebuckingham.com
www.facebook.com/CelesteBuckinghamOfficial 
www.facebook.com/CarmelParadiseband
www.rukahore.sk

Zdroj: SOUL FOR SHOW