Seriál Živí mŕtvi: Počiatok konca sa vráti v apríli.

Druhá časť 6. série seriálu televíznej stanice AMC Živí mŕtvi: Počiatok konca sa vráti na televízne obrazovky už  12. apríla o 22:00. V nadchádzajúcich častiach sa objavia nové postavy, ktoré stvárnili Keith Carradine, John Glover a Nick Stahl. Jednu z nových častí série režírovala herečka Aisha Tyler, u nás známa predovšetkým ako predstaviteľka Dr. Tary Lewis v seriáli Myšlienky vraha.

Alycia Debnam-Carey as Alicia Clark, Lennie James as Morgan Jones – Fear the Walking Dead _ Season 6, Episode 7 – Photo Credit: Ryan Green/AMC

Televízna stanica AMC dnes oznámila návrat deväťdielnej druhej časti šiestej série seriálu Živí mŕtvi: Počiatok konca. Svetová premiéra na AMC sa uskutoční 12. apríla o 22:00. Nová epizóda seriálu Talking Dead bude odvysielaná po premiérovej časti.

V očakávaných nových častiach sa môžete tešiť na tri nové postavy, ktoré hrajú John Glover (Dobrá manželka, Smallvile, Strašidelné Vianoce), Nick Stahl (Carnivale, Terminátor 3: Vzbura strojov, Sin City) a Keith Carradine (Pani ministerka, Fargo, Deadwood). Pri natáčaní epizódy s číslom 613 do režisérskeho kresla zasadla herečka Aisha Tyler (Roswell, Myšlienky vraha).

Alycia Debnam-Carey as Alicia Clark, Alexa Nisenson as Charlie – Fear the Walking Dead _ Season 6, Episode 7 – Photo Credit: Ryan Green/AMC

Morgan (Lennie James) je vo svojej snahe zachrániť zvyšných členov skupiny ešte trúfalejší než predtým. Medzitým sa Virginia (Colby Minifie) stále zúfalejšie snaží nájsť svoju sestru a ochrániť kolóniu pred silami, ktoré ju ohrozujú zvonku aj zvnútra. Nové časti šiestej série odhalia vplyv, aký má život pod Virgíniinou kontrolou na každého jednotlivého člena skupiny. V minulosti si mysleli, že sú v podstate rodina, bude to tak aj naďalej? Sledujte nové časti 6. série a dozviete sa, ktoré nové spojenectvá budú vytvorené, ktoré vzťahy naopak nevydržia tlak okolností a spoznáte prečo vernosť a spolunažívanie už nikdy nebudú ako predtým.

V seriáli Živí mŕtvi: Počiatok konca hrajú Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Maggie Grace, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Austin Amelio, Mo Collins, Alexa Nisenson, Karen David, Colby Hollman, Zoe Colletti, Jenna Elfman a Rubén Blades. Výkonným producentom kultového seriálu je Scott M. Gimple, za jeho tvorbu sú zodpovední Andrew Chambliss a Ian Goldberg, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero a David Alpert. Seriál vzniká v produkcii AMC Studios.

Zdroj: TS