Seriál Flédy Big.Bit predstaví dve nádejné stoner-punkové skupiny.

Fléda připravila nový koncertní seriál Big.Bit. Představuje na něm kapely, kterým by hudební fanoušci měly věnovat pozornost. Slovenské vycházející hvězdy Got Blue Balls se na Flédě objeví 16.10. po boku brněnských Evilasmodel.

Pro návštěvníky je vstup 50 czk, ale zájemci mají možnost ve městě na různých místech najít ukryté poukázky na vstup zdarma.

Evilasmodel – Evilasmodel se po více než roce vrací na podium. Brněnská stoner-punková kapela si vždy brala inspiraci z americké pouště – svůj zvuk i estetiku přizpůsobovala kapelám Kyuss nebo Fu Munchu. Evilasmodel vystupovali po boku kapel formátu Esa z Lesa nebo Trigger Effect

Got Blue Balls – Kapela Got Blue Balls se dere do popředí slovenské scény. Osobitý a dravý mix rock’n’rollu, punku a stoner má neuvěřitelný tah na branku. Kapela to už několikrát předvedla mimo jiné na Grape festivalu nebo v relaci Hudba mesta, ve které rozpoutala peklo v dětském koutku obchodního centra Avion (https://tv.sme.sk/v/26126/v-detskom-kutiku-rozbalili-poriadny-rock.html). Got Blue Balls jsou tvrdí a nekompromisní; přesto dokážou udělat písně s hitovým potenciálem – např. singl Smash it apart.

Koncert se koná za podpory AZCD.

Big.Bit: Evilasmodel || Got Blue Balls
16. října 2013 20:00
Fléda, Brno
fcb event: https://www.facebook.com/events/195959263919634/

big_bit_16_10

Zdroj: Fléda