Sepromatiq b-day kick: Bude sa hrať, spievať a tancovať!

Hodiny sa točia stále vpred.. 10. decembra to bude presne 365 dní a nocí, čo sme spoločnými silami oslávili narodeniny slovenského producenta a dja Sepromatiq-a. Čo je potešujúce, oslavy sa nevyhneme ani tento rok a to vo veľkom štýle. Bola to perfektná party s davom baviacich sa ľudí, ktorí počas tejto noci vytvorili tú pravú atmosféru.

Úderom hodiny ôsmej sa 10. decembra v šalianskom Metroklube odštartuje noc plná energických beatov v podaní tých najpovolanejších.

Tak ako bolo vo zvyku po minulé roky, oslávencovi prídu zablahoželať za mixpultom ostrielaní strelci momentálnej hardtechno scény. Tohtoročný narodeninový line up je v znamení štiplavých beatov v podaní troch maďarských dj-ov doplnený slovenskou krvou.

Veľmi obľúbený, vždy sa usmievajúci sympaťák žijúci v Budapešti, producentský kolega Sepromatiq-a, ktorý dokáže rozprúdiť krv v žilách každému na parkete – SVETEC. Tracky tohto nadaného producenta a dja nemajú hraníc. Neustále dobíja rebríčky predajnosti, pretože každým jeho novým trackom vždy prekvapí. Jeho energické sety už prevalcovali celú Európu.

Svetec

Druhým hosťom je ďalší ´štiplavý´ kúsok z neďalekého Maďarska. Dj, ktorého ste už na Slovensku mohli počuť – Dj ATOM. To, že stále vie roztáčať platne vám ukáže v jeho sete nabitom novinkami z jeho domácej dielne. Jedným slovom povedané – náklad!

Atom

Delostrelec..Takto by sa dal prirovnať náš tretí zahraničný hosť, ktorý je na Slovensku veľmi obľúbený. Za mixom sa znovu objaví maďarská strela – JIM-E. Verte, či nie, sedieť určite nebudete :)

Jime

Zo slovenských gratulantov pozvanie prijali ostrielaný hráč Miss Rodez, ktorý sa vám predstaví vo svojej tvrdšej ´nálade´.

Miss Rodez

Matthew, najmladší zástupca dj-skej posádky. Producent, ktorého tvorba sa objavuje čím ďaľej tým viac v zahraničí to vie za mixom pekne roztočiť :)

Matthew

Nerozlučitelná dvojica, či už za mixpultom, alebo v štúdiu, to je predsa TRONIC a LENZY. Títo dvaja chalani roztočia 4 playere a zamiešajú nám to na dvoch mixpultoch.

Tronic vs Lenzy

Je to pomalé? Prosím? Nech sa páči, pritvrdíme! Za mixáky a playere nastúpi dvojica Koffos a Mojos, ktorý nám naservírujú zmes valcujúceho hardcore-u prepleteného masívnym hardtechnom.

Koffos vs Mojos

A samozrejme za mixom nebude chýbať ani náš oslávenec Sepromatiq :)

Sepromatiq

Celá akcia bude v znamení príjemnej rodinnej atmosféry, môžete sa tešiť na malé občerstvenie, sladkosti, či poldecáčik pri vstupe :)

Takže priatelia, 10.december zakrúžkovať v kalendári a cieľ máme všetci spoločný – Metroklub Šaľa..Bude sa hrať, spievať a tancovať!

A možno príde aj kúzelník… :)
RUKA HORE!

Sepro

Zdroj: Sepro
Publikoval: Redakcia GREGI.NET