Sensation Innerspace: Swedish House Mafia ambassador Axwell!

Nejúspìšnìjší a nejvlivnìjší remixér 21. století, člen slavné Swedish House Mafie, Axwell bude jednou z hvìzd, které vás provedou sedmi stupni osvícení na letošní Sensation „Innerspace“. V sobotu 19. kvìtna tak vystoupí po boku dalších DJs, jakými budou Mr. White, Deniz Koyu, Mark Knight, Sander van Doorn a Daniel Sanchez & Juan Sanchez.

Tohoto svìtového DJe a producenta, který doslova drtí přední příčky svìtových hitparád, jak radiových, tak hudebních televizních stanic, snad není třeba představovat. Od svých teenagerovských let, kdy se sám učil tajemné vìdì syntetizéru a dalších vychytávek k tvoření hudby, se dopracoval, až na jednoho z Top DJs ankety Top 100 DJ Poll, časopisu DJ Mag. Mafioso Axwell pro naši planetu vytvořil jedny z nejvìtších klubových hitù, jako například nekonečnì upliftingovou skladbu „Feel The Vibe“, kde přetransformoval originální verzi skladby do taneční podoby a využil skvìlého hlasu, krásné Tary McDonald.

Axwell

Ve spolupráci s dalším členem Swedish House Mafie, Stevem Angelem vyprodukoval skladbu „Tell Me Why“. Avšak rok 2007 opravdu upevnil Axwellovi status producenta, se silným komerčním hitem „I Found U“. Za zmínku stojí také fantastická skladba „Leave The World Behind“, na které spolupracoval s Laidbackem Lukem, Stevem Angellem a Sebastianem Ingrossem. Dále pak hit roku 2010 „Nothing But Love For You“ a samozřejmì taneční bomba loňského léta „Save The World“ v produkci Swedish House Mafie, která se dlouho držela na předních příčkách svìtových hitparád.

Není to ale jen úspìšná produkce, která z Axwella dìlá hvìzdu prvotřídního formátu. Miliony fanouškù po celém svìtì si získal také díky svému skvìlému vystupování, kdy dokáže přepínat mezi housem, technem a electrem, bez jediné kapky potu. Všechny zpoždìné lety, čekání na zavazadla, ranní taxíky a pozdní check-in v hotelech se vyplatil. Axwell je hvìzda, která stoupá stále výš a výš a jeho produkce se již zapsala do historie taneční hudby. A aby toho nebylo málo, minulý rok byl také nominován na cenu Grammy. Kromì jiného je residentem svìtoznámého klubu Pacha, Ibiza. Očekávejte upliftingové a mocné taneční bomby od této superstar.

Vstupenky jsou v prodeji v síti www.sazkaticket.cz a na více než 6 500 on-line terminálech v ČR, které jsou umístìny na pobočkách České pošty, prodejnách tabáku a tisku, čerpacích stanicích, hypermarketech, atd. Vstupenky lze také zakoupit v síti Ticketportal.

Přidejte se a pozvìte své přátele na Sensation „Innerspace“ na Facebooku. Více informací naleznete na www.sensation.com

sensationvizual

Zdroj: UNITED MUSIC EVENTS
Publikoval: Redakcia GREGI.NET