Sensation Innerspace predstavuje line up!

Sensation se v sobotu 19. kvìtna vrací zpìt do Prahy, aby přemìnila pražskou O2 arenu na dìjištì letošního tématu Innerspace. Innerspace je o duchovních hodnotách. Ignorujte vaše každodenní starosti, vypusťte ze sebe všechen stres a otevřete svou mysl do vyššího stavu vìdomí. Podílejte se na tomto kolektivním duchovním zážitku s dalšími spříznìnými a sjednocenými dušemi v bílém. Nechte se unést následujícími DJs, kteří vás provedou sedmi stupni osvícení.

Mr. White – Hostitel každé Sensation, tento redzidentní Dj je ideálním startem nezapomenutelného večera. Svými skvìlými houseovými a techhouseovými rytmy vás hned přivede do varu. Díky účasti na každé Sensation je Mr. White velmi zkušeným DJem, který si je dokonale vìdom toho, co dav chce a potřebuje.

Deniz Koyu je jednou z vycházejících hvìzd, která v roce 2011 dobyla scénu s obrovskými hity, jež vydalo Flamingo records a remixy pro Jamese Blunta a Kaskade. Jeho skladby jsou hrány takovými veličinami jako je Tiesto, Swedish House Maffia, Fedde le Grand a mnoho dalších. Deniz Koyu je jméno, které si nemùžete nechat ujít!

Mark Knight – Hlava Toolroom records se vrací na scénu! Muž zodpovìdný za mega hity jako „Man with the red face“ a „Devil walking“ vám ještì jednou ukáže proč je jedním z nejpopulárnìjších DJs na svìtì. Jeho rukopisem je smìsice progressive houseu a tech houseu, která vás provede za hranice elektronické hudby.

Axwell je tím, čemu se říká „house heavyweight“. Axwell, který vydává jeden hit za druhým, vás nikdy nezklame. Každý kdo miluje houseovou hudbu jistì zná hymny jako „Feel the vibe“, „I Found u“ a „In the air“. A aby toho nebylo málo, minulý rok byl také nominován na cenu Grammy. Kromì jiného je residentem svìtoznámého klubu Pacha, Ibiza. Očekávejte upliftingové a mocné taneční bomby od této superstar.

Sander van Doorn – Sanderovi se vede velmi dobře. S masivním albem, které se právì objevilo na stáncích a novým hitem „Chasin“, tak stále zásobuje své fanoušky novým zbožím. Díky hraní po celém svìtì a častému návratu na Sensation stage, Sander ví co udìlat, aby udržel taneční parket ve varu.

Daniel Sanchez & Juan Sanchez – Tito bratři z Amsterdamu jsou v jednom kole. Danielùv Bla Bla label roste každým rokem. Juan je zas hostem nocí „Format“. Vydáváním spousty velkých hitù a hraním po celém svìtì, tito kluci vìdí, co dìlat za DJským putem.

Vstupenky jsou v prodeji v síti www.sazkaticket.cz a na více než 6 500 on-line terminálech v ČR, které jsou umístìny na pobočkách České pošty, prodejnách tabáku a tisku, čerpacích stanicích, hypermarketech, atd. Vstupenky lze také zakoupit v síti Ticketportal.

Přidejte se a pozvìte své přátele na Sensation „Innerspace“ na Facebooku.
Více informací najdete na www.sensation.com

Sensation

Zdroj: United Music
Publikoval: Redakcia GREGI.NET