Senecké leto 2013: Otvorenie letnej turistickej sezóny a namiešanie slovenského rekordu mega energy drink.

Senecké leto je tradičné veľkolepé spoločensko-kultúrne podujatie, ktorým sa otvára letná turistická sezóna na Slnečných jazerách. Odohráva sa v jednom z najznámejších turistických centier na Slovensku, ktoré každoročne navštívi až 1 milión turistov.

Podujatie je zamerané pre širokú verejnosť, návštevníkov čaká pestrý sprievodný program, kultúrne vyžitie a široká škála hudobných žánrov pre všetkých nadšencov letnej zábavy. Tak ako po minulé roky, aj tento rok Vás čaká nezabudnuteľné otvorenie letnej sezóny plné zážitkov a dobrej hudby na Seneckých jazerách.

Hlavnými hudobnými lákadlami, ktorí zahrajú najznámejšie letné hity budú Peter Bič Project, Majk Spirit, Vidiek, Iné Kafé, Horkýže Slíže a mnoho ďalších! Kultúrny a iný zábavný program Seneckého leta prebieha na troch pódiách.

Nebude chýbať opäť slovenský rekord a príprava najväčšieho certifikovaného koktailu s energetickým nápojom na Slovensku “Senčan“ MEGA SEMTEX CHAMPAGNE DRINK 2013 (Príprava Slovenského rekordu o najväčší koktail s energy drinkom – certifikovaný zápis do Knihy Slovenských rekordov v spolupráci s Black Eye company).

Na návštevníkov čaká taktiež polnočný ohňostroj.

Senecké leto 2013 – podujatie na ktorom nesmiete chýbať! Tešíme sa na Vás 15.06.2013 na Slnečných jazerách v Senci!

fb udalosť EVENTU
fb udalosť SLOVENSKÝ REKORD
oficiálna stránka: www.seneckeleto.sk

Zdroj: Senecké leto 2013