Segment: Nový singel!

Segment: „S novým singlem chceme vidět tisíce rukou směřujících k obloze!“ Holešovská kapela Segment přes letní sezonu nezahálela a kromě několika open air akcí pro vás připravila i nový singl, který má podle slov samotných muzikantů symbolizovat začátek nové éry Segmentu.

„Je to song postavený čistě na kytarách, úderných bicích a vokálech, bez jakýchkoliv samplů. Žádných houslí ani jiných smyčcových nástrojů se zde nedočkáte,“ prozrazuje zpěvák Chris a dále přibližuje celkovou myšlenku: „Text je v podstatě o životě většiny lidí na naší planetě. Téměř každý zná určitě to, když ho rodiče nutí, aby se co nejlépe učil, aby měl lepší práci a případně i lepší život než oni. Jenomže jakmile dostudujete a nastoupíte do zaměstnání, tak je to úplně stejné. Přijdete poprvé do práce, kde se najde nějaký blbeček, co vás bude buzerovat, rozkazovat vám, co musíte a co nemůžete dělat a většinou je to jenom otrava. Jen několika jedincům se poštěstí, že můžou dělat to, co je opravdu baví,“ zamýšlí se a po chvilce váhání otevřeně přiznává, že se inspiroval sebou samým a situací členů samotné kapely.

Takže taková osobní zpověď? „Přesně tak, zažíváme teď to samé. Pracujeme třeba někde, kde nás to vůbec nenaplňuje, ale máme zároveň malinkou naději na lepší život, který bude podle našich představ. Bude dokonalý. Všechny pochybovače odsuneme stranou a skočíme do svého snu po hlavě. A jediná věc, která nás od tohoto všeho dělí, je vstoupit na pódium a zakřičet: I WANNA SEE YOUR FU*KING HANDS! A vidět ty tisíce rukou směřujících k obloze. A to je to! Nikdo nechce být otrokem svého života, ale chce být jeho pánem.“

Nový singl I Wanna See You Fu*king Hands si už můžete poslechnout na Bandzone kapely – www.bandzone.cz/segment anebo přidat i své ruce a nasměrovat je směrem vzhůru na některé z posledních letních akcí, případně prvních podzimních CZ/SK zastávek.

Na závěr ještě managerka kapely prozradila, že k singlu můžeme již brzy očekávat i videoklip a kromě dalších koncertních termínů i speciální překvapení: „Jakmile budeme mít vše od organizátorů potvrzené, zveřejníme jméno heavymetalové zahraniční legendy, které se právě Segment postarají o support na jednom z letních festivalů pro příští rok!“.

No, tak myslíme, že s touhle partou se ještě jistě máme na co těšit.

www.segment-family.cz
www.bandzone.cz/segment
https://www.facebook.com/pages/Segment/119397148045

Zdroj: managerka SEGMENT