Segment: Novinkami zaútočíme na vaše zmysly!

Po představení první vlaštovky v podobě nového singlu „I Wanna See Your Fu*king Hands“, který veřejnost přijala s nadšením, se holešovští SEGMENT rozhodli na podzim pozvat zvídavce přímo do svého studia, kde jednoho večera proběhla taková „obyčejná“ zkouška.

Ta byla dokonce i zaznamenána a v podobě oficiálního videoklipu představena na sociálních sítích a posléze v TV premiéře na hudební stanici TV Óčko. My ji teď přinášíme i vám!

Tímto speciálním počinem však kapela zdaleka nekončí. Od listopadu se kluci zavřeli do studia, kde pracují na nové desce, která by měla světlo světa spatřit na jaře 2013 a spolu s ní pak odstartuje i nová etapa Segmentu, což předznamenávají i vánoční dárky, které kapela nadělila široké veřejnosti: nové oficiální webové stránky: www.segment-official.com, k tomu nový oficiální FB profil a zveřejnění několika prvních termínů českých a slovenských akcí na nadcházející rok. Spolu s tím se fanoušci mimo jiné dále dočkali i nových promo fotek.

Mimo jiné se Segment pomalu, ale jistě dostává do povědomí zahraničních promotérů – o videoklipy kapely projevila zájem například australská a novozélandská hudební televize MTV a celková spolupráce směrem za hranice postupně nabývá na intenzitě, o čemž kapela bude průběžně informovat právě přes nově vytvořené komunikační kanály.

Konec roku 2012 a začátek Nového roku je pro kapelu po pohledu do kalendáře akcí až podezřele klidný. Pracuje se na novém CD a v backstage téhle české bandy se tak pomalu tvoří další rocková nálož, která zaútočí na naše smysly.

Děkujeme všem fanouškům za jejich podporu a přízeň v roce 2012 a těšíme se na vás na živých koncertech v další sezoně!

Více informací včetně termínů akcí najdete na www.segment-official.com
Nový FB profil kapely: www.facebook.com/segment.official

Zdroj: Martina Zelinková, managerka SEGMENT