Scratch: Vladimir 518 s kapelou pokrstí Idiota vo Fléde.

Hip-Hopová značka Scratch se vrací na Flédu a to ve velkém stylu. Dvě postavy BiggBoss tam pokřtí svá nová alba. Idiot je druhým sólovým projektem Vladimíra 518 – člena kultovních PSH. James Cole ze SuperCroo zase doveze materiál z nové desky MobyDick.

Křest nové desky Vladimira 518 byl už dvakrát vyprodaný. Vladimir na něm ukázal novou pódiovou presentaci, když vystoupil s živou kapelou – bicí, basa, vokalistky, klávesy, DJ. Využil takové svou dlouholetou zkušenost při práci s laserem a připravil unikátní světelnou podívanou. Nechybí ani DJ Mike Trafik, tedy producent PSH a za mikrofonem bude Vladimirovi sekundovat LA4.

James Cole se oproti Vladimirovi vrací ke kořenům – do provokativních nekonvenčních vod a syntetické zneklidňující produkce. James Cole je ostatně znám jako ultimátní živý preformer s velkým množstvím poloh.

Za akcí Scratch se postavil Meatfly – díky němu můžeme na Flédě zhlédnout i taneční exhibiční bboy battle: Tomík, Rohlík, Hungr (Bezamasacrew/CZ) vs. Moysex, Mandy, Sigi /ESP/CZ

Scratch: Vladimir 518 & James Cole
1. listopadu 2013 20:00, Fléda, Brno
vstup: 200 / 250 Kč
Předprodej vstupenek:
Indies Prodejna
DPL – Student Agency
Fléda Báreček
https://www.facebook.com/events/544267745645004

518_WEB

Zdroj: Fléda