Scooter bude v Brne natáčať videoklip!

V pátek 24.2.2012 do brnìnské Kajot Arény zavítá v rámci turné The Big Mash Up legendární trio Scooter. Brno bylo vybráno kvùli dobré dostupnosti z dalších velkých mìst – Prahy a Bratislavy a i proto, že si poslední brnìnský koncert opravdu užili. Brnìnský koncert ale nečeká jen nová show v duchu nového turné, ale také specialita v podobì natáčení nového videoklipu.

Pořadatelé totiž obdrželi od managementu zprávu, že kapela chce na tomto koncertu natáčet video k písni „It´s a Biz“ z alba The Big Mash Up. Režírovat jej bude Mark Feuerstake, který vytvořil již přes 300 videoklipù pro celou řadu umìlcù, jako jsou např. ATB, Westbam či Tom Novy.

Dle slov Marka Feuerstake natáčení bude vlastnì velmi nenápadné. Nepřijede totiž s celým TV štábem, ale natáčet bude on sám. Klip bude obsahovat zábìry kapely z pódia a ze zákulisí, i davu, který tvoří strhující atmosféru koncertù Scooter. Takže pokud si chceš zahrát ve videoklipu Scooter, souřadnice jsou jasné: pátek 24.2.2012 Kajot Aréna Brno!!

Připomeňme, že koncert je součástí oslav 20 let brnìnského rádia Kiss Hády. Samotnému vystoupení Scooter bude předcházet set dj Folteena z rádia Kiss Hády, který vás spolu s moderátorem Ondrou Blaho na koncert správnì nažhaví.

Více o Feuerstake Film zde.

Scooter final


Zdroj: PNPS
Publikoval: Redakcia GREGI.NET