Sázavský ostrov otevírá vodáckou sezónu Pálením Sázavských čarodějnic.

30. dubna 2017 otevře areál rekreačního a vodáckého kempu Sázavský ostrov svou letní sezónu. V 18 hodin odstartuje zcela první letošní kulturní akce pro veřejnost s názvem Pálení Sázavských čarodějnic.

Pro návštěvníky bude přichystán tradiční oheň s možností opékání špekáčků, moderovaný program a soutěže pro děti a dospělé. Organizátoři akce připravili také soutěž o nejlepší masku čarodějnic, proto je vstupné na akci v maskách čarodějnic zdarma. 

Zábavná akce vyvrcholí vyhlášením soutěže o nejlepší masku a koncertem milevské revival skupiny Elizabeth. Vstupenky zakoupíte přímo na recepci Sázavského ostrova, v Infocentru Stříbrná Skalice nebo na www.ticketstream.cz .

Kromě zcela nového hudebního festivalu písničkářů Slunovrat, který se uskuteční v termínu 23. – 24. června 2017 právě v areálu ostrova, plánuje kemp v nadcházející sezóně ve spolupráci s obchodními partnery mnoho zajímavých akcí pro veřejnost a místní obyvatelé. „Například 30. června zakončíme spolu s dětmi a jejich rodiči školní rok dětským dnem plných soutěží a hrátek, s názvem Hurá na prázdniny, kdy mají děti se samými jedničkami na vysvědčení vstupné zdarma. Tímto bych rád pozval všechny milovníky krajiny kolem řeky Sázavy, přijďte si k nám vychutnat nezapomenutelnou atmosféru vodáckého prostředí.“ Shrnuje David Karban, provozní Sázavského ostrova.

Zdroj: NP