Sázavafest: Zahájil predpredaj na ďalší ročník!

Letní festival Sázavafest spustil 26. listopadu zvýhodnìný limitovaný předprodej vstupenek. Pořadatelé dali do prodeje prvních 1500 kusù za cenu 700 Kč a to včetnì poplatkù prodejní sítì. Tento předprodej odstartoval v přímém přenosu ankety Český Slavík Mattoni, přičemž vítìz kategorie Objev roku 2011 si zahraje právì na 12. ročníku Sázavafestu v Benešovì u Prahy.

Aktuální potvrzení interpreti letního Sázavafestu jsou Gabriela Gunčíková (Objev roku Český Slavík Mattoni 2011), dále Mig 21, Xindl X, Nightwork, Monkey Business a další. Kapela Sto Zvířat, která je pravidelným účinkujícím festivalu, se v létì chystá zapsat do dìjin. Jak uvedl Honza Kalina, frontman kapely, máme se na co tìšit: „Již dlouho jsme uvažovali s Pavlem Klouparem (dramaturgem festivalu) o myšlence, že bychom s kapelou vytvořili rekord hodný zápisu do Guinnessovy knihy svìtových rekordù, a tak v Benešovì chceme bìhem našeho vystoupení zahrát celkem 100 našich písní. Celý maraton bude rozdìlen žánrovì na tři sety, Oldies, Janies a Fresh,“ vysvìtluje Kalina.

Úplnou novinkou 12. ročníku na Zeleném ostrovì v Benešovì bude krytá taneční hala pro 5000 lidí, ve které se bìhem tří dnù festivalu vystřídá progresivní taneční scéna, stálice, ale i nìkteré nové projekty. Celkový program bude postaven tak, aby navazoval na ranní vlakové odjezdové spoje především do Prahy.

Vstupenky jsou k dostání pouze v předprodejní síti Ticketportal za 700 Kč.

Více informací o prùbìhu festivalu se dočtete na www.sazavafest.cz

Zdroj: Sázava
Publikoval: Redakcia GREGI.NET