Sázavafest: Partnerom festivalu je aj Český slavík Mattoni!

Oficiální vyhlášení tradiční „slavičí“ ankety sice probìhne až ve středu 5. října, ale se „Slavíkem“ se letos poprvé budete moct setkat i na Sázavafestu v Benešovì u Prahy.

V dobì konání festivalu již návštìvníci budou moct posílat hlas svému oblíbenci do „Slavíka“. Poprvé bude v anketì možné hlasovat prostřednictvím mobilního webu.

Po dobu festivalu Sázavafest, tj. od 4. do 7. srpna, bude možné v souladu se sloganem „Pohnìte hudebním nebem“ hlasovat pro své oblíbence:
1)     prostřednictvím mobilního internetu na webu m.seznam.cz/slavik
Cena za odeslání SMS hlasu včetnì zpìtné potvrzující SMS je 6 Kč vč. DPH
2)     prostřednictvím esemesky z mobilního telefonu
SMS se odesílá na číslo 900 06 06. Cena za odeslání SMS hlasu včetnì zpìtné potvrzující SMS je 6 Kč vč. DPH. Z jednoho čísla mobilního telefonu lze hlasovat v každé kategorii pouze jednou.
Podrobný návod jak hlasovat bude uveden na letáčku, který každý návštìvník festivalu obdrží při vstupu do areálu, informace jsou dále uvedeny i na www.ceskyslavikmattoni.cz.

Vítìz kategorie Objev roku se mùže tìšit na svùj koncert na příštím ročníku festivalu Sázavafest!

Do zahájení Sázavafestu již zbývá pár dní a podle slov pořadatelù jsou veškeré přípravy podle plánu. Kdo chce ušetřit a nahlédnout do areálu Zeleného ostrova, ať přijde ve čtvrtek 4. srpna, kdy je vstupné zdarma. Ve čtvrtek zahrají na Sázavafestu kapely Basta Fidel, Sto zvířat, Rybičky 48, Wohnout, dále také Jiří Schmitzer, Václav Koubek, Ivan Hlas, Xavier Baumaxa atd. Na dalších dvou scénách pak budou k vidìní například vítìzové letošních Bitev o Sázavafest, od 14:00 pobìží pásmo letošních Ozvìn Anifestu na Instinkt scénì.

Festivalový areál se pro veřejnost otevře ve čtvrtek 4. 8. v 12:00 a bude v provozu do nedìle 7. 8. V blízkosti areálu bude zřízeno nìkolik parkovišť. Cena za parkovné po celou dobu festivalu bude stát od 220 Kč. Kdo by chtìl ušetřit za dopravu na festival, ať určitì přijede vlakem. Návštìvníci Sázavafestu mají možnost zakoupit a využít zpáteční jízdenku Českých drah (Vlak + Sázavafest 2011) odkudkoliv z ČR do Benešova s 50% slevou z obyčejného jízdného.

Vstupenky na celý festival je možné zakoupit v předprodejních sítích Ticketpro a Eventim za 1000 Kč + poplatky, na místì pak budou vstupenky za 1200 Kč. Sobotní vstupenka vyjde na 700 Kč.

Zdroj: Sázava
Publikoval: Redakcia GREGI.NET