Sázavafest 2016: Meg Pfeiffer uchvátí festival!

Už se to blíží! Již za týden se v zámeckém lesoparku Světlé nad Sázavou uskuteční tradiční multižánrový festival Sázavafest. Od 4. do 6.8 2016 budou mít návštěvníci možnost slyšet nejen to nejlepší z české tvorby, ale také mnoho zahraničních hvězd.

Jednou z nich je i německá hvězda Meg Pfeiffer. Unikátní mix amerického popu, country a špetky blues, právě to nás čeká u této písničkářky, která primárně cestuje jako sólistka. Doprovod jí dělá jen kytara či perkusionista.

orig_Meg_Pfeiffer_3

Její talent a záliba k tomuto stylu hudby se začala projevovat během několikaletého pobytu ve Spojených státech. Zde Meg navštěvovala Senior High-School v Denveru v Coloradu a poté se přestěhovala do New Yorku. Inspiraci ovšem získala až v Nashvillu, kolébce country. To se projevilo v roce 2009, kdy nahrála novou verzi hitu Poker Face od Lady Gaga právě ve stylu country music.

MEG-PFEIFFER-20150814-SALMEN_PRESSE02

Sázavafest nabídne nejen tuto skvělou zpěvačku, ale láká také na hvězdy, jakými jsou SKYE & ROSS from MORCHEEBA, novozélandského zpěváka Grahama Candy, který je v České republice známý v rámci hudebního projektu „Alle Farben“.

Nenechte si ujít 3 dny plné hudby a zábavy. Sázavafest startuje za týden!

www.sazavafest.cz

Zdroj: Sázavafest