SaSaZu: Klub vydáva špeciálne členské karty!

Staňte se členem nejúspìšnìjšího klubu v Čechách! Klubu, kde se odehrávají ty nejlepší akce roku. V blízké dobì vás čekají našlápnuté koncerty Kosheen, Nightwork, Čechomor, Rytmus nebo LFMAO. Pražský klub SaSaZu přichystal výhody pro své pravidelné návštìvníky, výhody, které jsou motivací do SaSaZu zavítat častìji a cítit se jako VIP. Speciální vchod, vstupy zdarma, a další výhody získáte díky Membership card SaSaZu.

Karta je zdarma, naopak její aktivací získáte kredit 200 kč. Vyplníte-li dotazník s dalšími údaji, získáte kredit až 500 kč. Kartu si zákazník dobije přímo v klubu (minimálnì ve výši 1 000 Kč) a používá ji jako platební. Kredit se mu postupnì odečítá na základì jeho konzumace. Při nabití karty , získává člen 20% kreditu navíc, tedy při vložení 10 000 Kč v klubu SaSaZu utratí 12 000 Kč. Speciální členské karty Membership card jsou platné pouze v klubu (nevztahují se na restauraci SaSaZu).

Karty SaSaZu mùžete získat od nového roku 2012.

SaSaZuSaSaZu

Speciální edice Membership karet v omezeném počtu čítajícím 350 ks bude distribuována managementem klubu jako podìkování stálým klientùm, jenž získají řadu dalších výhod – vstupy zdarma pro 2 osoby na vybrané akce SaSaZu (případnì slevu na vstup na určitou akci). Výhodou je také přednostní vstup/vchod do klubu, kde si budete moci kartu dobít nebo zakoupit vstupenky se zvýhodnìnou cenou. Součástí výhod pro držitele karty budou také speciální akce na drinky na vybraných eventech. Při uplatnìní této dobíjecí karty na zakoupení drinku v akci získá klient výhodnìjší cenu. Služby a nabídky pro držitele karet se budou postupnì rozšiřovat.

Více informací a zpùsob pro aktivaci karty najdete na www.sasazu.com/venue/membership.

Klub SaSaZu ke členským kartám vytvořil i sexy spot. Spot se natáčel dva dny pod vedením mladého nadìjného režiséra a kameramana Maxmiliána Turka, který studuje v Londýnì . Pracoval na reklamách pro Nike, Becherovka Lemond, Cerveny Kriz, 1188 a dalších. O hudbu se postaral Don Marquez.

Zdroj: SaSaZu
Publikoval: Redakcia GREGI.NET