SARAH C VYDÁVA NOVÚ SKLADBU “LOVE YOURSELF” A MIERI ŇOU DO HOLLYWOODU!

Sarah C za posledný rok robí len to najlepšie meno Slovensku za veľkou mlákou. Len nedávno vystúpila na Times Square/  Sarah Caroline (@sarah_c_music) • Fotky a videá na Instagrame + Sarah Caroline (@sarah_c_music) • Fotky a videá na Instagrame /, kde predstavila svoj nový hit v produkcii s uznávaným producentom a manažérom Manny Mirajes “Careful”.  Na nový rok však prináša novinku v podobe manifestácie lásky k samej sebe “Love Yourself”.

Mladá speváčka si razí svoju cestičku kvalitnou hudbou a trefnými vizuálmi, ktoré nesú odkaz hlavne pre jej rovesníkov. No minulý rok svoju kariéru odštartovala raketovou rýchlosťou a to rovno na najznámejšom mieste, na Times Square. To ju odrazilo v zahraničí až smerom na koberec prestížnej hudobnej ankety Grammy, kde bude Mannyho hosťom.  Slovenský talent, Sarah C sa objavila na hudobnej scéne v roku 2022, no hneď si získala svoju fanúšikovskú základňu so skladbou „Poď von“, kde prekonala za krátky čas 60-tisíc vzhliadnutí a to je len necelý polrok predstavená svetu ako nováčik.  O vizuály sa jej zo začiatku staral jej dvorný režisér, jeden z najuznávanejších na Slovensku a v Čechách –  kreatívec, scenárista, herec a direktor hitov , Michal Nemtuda. O tom ako kvalitne Sarah cíti hudbu, svedčí aj jej úspech za úspechom. Spieva, tancuje, hrá na klavíri, dabuje a sem-tam si odletí do USA natočiť nové songy a videoklipy. Záujem o našu rodáčku za oceánom sa rozkríklo po evente iPOP, kde pozbierala ocenenia vo všetkých možných kategóriách.

Z deckej izby na Times Square…

Jej život má spoločné črty s príbehmi hollywoodskych detských hviezd ako Selena Gomez, Zendaya či Miley Cyrus, ktoré od útleho detstva pracovali na sebe, aby sa stali úspešnými a slávnymi. Mladá Bratislavčanka sa v piatich rokoch, teda už v škôlke, začala venovať latinskoamerickým tancom. Učil ju samotný Mario Lopez, neskôr presedlala do tanečnej školy La Portella, s ktorou precestovala kus Európy, kde zbierala ocenenia a skúsenosti.

„Súťažne tancujem odmalička, postupne sa k tomu pridal spev, potom dabing, herectvo… A ešte som šesť rokov hrávala tenis, no s tým som prestala, lebo som chcela pokračovať viac umeleckou cestou. Keď som mala jedenásť rokov, rozhodla som sa, že sa chcem spevu venovať profesionálne, začala som mávať hodiny a chodím do muzikálovej akadémie k hercovi Davidovi Árvovi. Učil ma aj nebohý pán Dušan Kaprálik a okrem iného som bola tiež súčasťou hudobnej skupiny Superdeti, ktorú vedie Barbora Krajčírová”, hovorí Sarah o svojich začiatkoch. Aby tých aktivít nebolo málo, už dva roky prepožičiava svoj hlas postavám v rozprávkach a seriáloch pre kanál Disney+, ako Weekend Family, Zombies, PJ Masky, Vampiria či Fancy Nancy známe. Po evente v zahraničí však Sarah nepoľavila a na nový rok začala novou skladbou, ktorou chce opäť poukázať na dôležitú tému.

Love yourself…

Po úspešnej skladbe “Careful”, ktorá sa točila priamo v LA a jej videoklip odznel aj priamo na veľkoplošnej obrazovke Times Square prichádza Sarah s ďalšou skladbou v anglickom jazyku “Love Yourself”. Song vznikol v produkcii hviezdneho producenta Fillipiana, otextovaný skladateľkou a speváčkou Niou a samotný vizuál vznikol opäť v A-Team Production pod daktovkou režiséra a herca Michala Nemtudu.

“Chcela som odštartovať nový rok skladbou, ktorá bude nielen pre ľudí, ale aj pre mňa takou pripomienkou počas celého roka, že pokiaľ sám seba nemáš dostatočne rád a nevenuješ sa aj svojej duši a srdci, tak nebudeš mať rád nič okolo seba dostatočne. Treba si vážiť aj samých seba, veď sme to najvzácnejšie, čo máme. Myšlienku na tento song som držala dlho v hlave, aj keď je trendy, nie každý ide až do samotnej hĺbky seba a to je najpodstatnejšie ku vzťahu k sebe samému. Mať sa rád so všetkými svojimi plusmi aj mínusmi, byť vďační za svoju jedinečnosť, to by som rada touto skladbou odkázala všetkým nielen v mojom veku”, uzatvára hlboku myšlienku Sarah C.

https://youtu.be/frk-rjg44_w?si=oQSG9sIohePEP-jb
https://youtu.be/MEREfbWNtVg?si=_nc_6U0HDVE8Cb1m
https://www.instagram.com/sarah_c_music/
Manny Mijares (@mannymijares) • Fotky a videá na Instagrame

Zdroj: PR/BRAND MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ
Foto cover: archív Sarah C