Šansón-klub Jozefa Bednárika: 27. decembra v Lemon Tree v Bratislave!

V dobe, ktorá fandí skôr mechanickým rytmom, hluku a tzv. „trendovému“ rozhlasovému smogu, vás ja, Jozef Bednárik, a moji kamaráti chceme pozvať do zvláštneho, neveľmi „trendového“ hudobného klubu.

Chceme vám ponúknuť hudobný zážitok, ktorý zatiaľ nemá na Slovensku veľkú tradíciu. Zvyšok Európy si všakkoncertný šansónctí, pestuje a uznáva, rovnako ako aj ďalšie jeho podoby – hereckú pesničku, alebospievanú poéziu.

Slovenskí spievajúci hercivám chcú ponúknuť svoj talent, a odvahu zmerať si sily s tým najlepším, čo sa vo svete šansónovej spievanej poézie vytvorilo.

Počas tohto Tretieho koncertu so začiatkom o 22.00 v Lemon Tree (otvorený od 21.00) sa predstaví Zuzana Mauréry, Kristína Turjanová, Soňa Valentová, Robo Roth a Marcela Molnárová, Viktor Horján.

Iba 50 miest, jeden klavír, jeden reflektor a spievajúci herci a hereckí speváci – iba na krok od divákov – vytvárajú nevšednú, komornú až rodinnú atmosféru v Lemon Tree. Prežijete 15 vokálnych príbehov, ktoré možno rozosmejú, možno rozplačú, možno dojmú

ŠANSÓN-KLUB JOZEFA BEDNÁRIKA
Dátum a čas:
Utorok, December 27, 2011 – 21:00
Miesto konania:
Lemon Tree, Bratislava
Hudobníci: Zuzana Mauréry, Kristína Turjanová, Soňa Valentová, Robo Roth, Marcela Molnárová, Viktor Horján
www.jazz.sk

Music

Zdroj: Jazz.sk
Publikoval: Redakcia GREGI.NET