Šanca pre mladé kapely! Pošlite svoje nahrávky a vyhrajte nahrávanie skladby v štúdiu!

Nahrávacie štúdio PJ SOUND STUDIO a hudobný internetový časopis áno!magazín vyhlasujú súťaž pre hudobné skupiny a interpretov z celého Slovenska, z ktorých víťaz si bude môcť nahrať singel v profesionálnom nahrávacom štúdiu pod producentským dohľadom Peťa Dobríka.

Stačí, ak do 10. júla pošlete na email redakcia@anomagazin.sk link na internetovú stránku, kde sa dá vypočuť vaša hudba.

Ak sa prihlásite, nezabudnite o tom informovať aj svojich fanúšikov, pretože od 11. júla do 31. júla 2011 budú môcť za vás zahlasovať vo vytvorenej ankete vo Facebook profile áno!magazínu.
 

Do finále postúpia tri hudobné skupiny alebo interpreti, pričom víťaz prvého kola získa jeden bod. Dva body dostane jedna z finálových kapiel či interpretov tak od redakcie áno!magazínu, ako aj od tímu PJ SOUND STUDIA. Vyhrá kapela alebo interpret s najväčším počtom bodov, v prípade nerozhodnosti určí víťaza poradie kapiel z prvého kola.
 

Tak neváhajte  a dajte o sebe vedieť!

Výsledky súťaže sa dozviete v stredu 3. augusta na Facebooku áno!magazínu, ako aj na stránke PJ SOUND STUDIA www.nahravaciestudio.sk, kde okrem víťaza budú zverejnené aj mená troch z hlasujúcich ľudí, ktorí získajú CD od PJ SOUND STUDIA.

Sutaz
pre zväčšenie kliknite na obrázok

Zdroj: PJ SOUND STUDIO
Publikoval: Redakcia GREGI.NET