Sam Smith sa po troch rokoch vracia s novým albumom The Thrill Of It All!

Vynikajúci anglický spevák a skladateľ Sam Smith po viac ako troch rokoch vydáva nový album s názvom The Thrill Of It All! Ide o jeho druhý štúdiový album, ktorý je mimoriadne očakávaný celým hudobným svetom, nakoľko Samov debut In The Lonely Hour z roku 2014 sa stal s vyše dvanástimi miliónmi predaných kópií jedným z celosvetovo najúspešnejších albumov za posledné roky. Albumová novinka The Thrill Of It All sa na trh dostane už zajtra (3. novembra) a bude dostupná digitálne, na CD aj vinyle, a to v štandardnej verzii s desiatimi piesňami, ako aj v špeciálnej verzii bohatšej o štyri songy.

Okrem Sama sa na výslednej podobe nového albumu podpísal aj jeho blízky priateľ a dlhoročný spolupracovník Jimmy Napes (Disclosure/Clean Bandit), producent Stargate(Rihanna/Coldplay/Katy Perry) či hudobník Naughty Boy. Práve spoločný hit La La La s posledným menovaným naplno odštartoval hviezdnu kariéru Sama Smitha, ktorý dnes patrí medzi najväčšie osobnosti súčasnej populárnej hudby. Svedčí o tom aj zbierka jeho prestížnych ocenení – spevák je držiteľom štyroch cien Grammy, troch BRIT Awards, troch  Billboard Music Awards, Zlatého Glóbusu, ba dokonca aj Oscara.

Prvý singel z nového albumu Too Good At Goodbyes sa hneď po vydaní vyšplhal na najvyššie priečky rebríčkov na Spotify, na YouTube zaznamenal doteraz vyše 190 miliónov zhliadnutí a stal sa Smithovým šiestym singlom, ktorý v Británii suverénne ovládol hitparády. Sam v ňom spieva o následkoch nevydarených vzťahov- o zlepšovaní sa v dostávaní kopačiek a začínajúcej sa absencii emócií, ktorú človek využíva ako ochranný štít pred ďalším sklamaním.

Výborne sa darí aj nedávno vydanému druhému  singlu Pray , ktorý produkoval známy producent Timbaland a ku dnešnému dňu dosiahol vyše 13 miliónov zhliadnutí na YouTube. Obidvomi novinkami Sam Smith potvrdil svoj unikátny hlasový rozsah, nepopierateľný hudobný talent a schopnosť písať emotívne skladby, ktoré sú a budú vždy aktuálne. Sám Smith k albumu Thrill Of It All dodáva: „Nesnažil som sa urobiť veľkú popovú nahrávku, keď som pracoval na tomto albume. Vlastne som sa len snažil spraviť niečo naozaj osobné, niečo ako denník.“

Už zajtra tak Sam Smith svojich fanúšikov odmení za ich lojalitu a trpezlivosť počas trojročného čakania pôsobivou osobnou spoveďou, na ktorú sa rozhodne čakať oplatilo.

https://samsmithworld.com/
https://www.facebook.com/samsmithworld/

Zdroj: TS