Sadhu sa predstaví 4. apríla v klube Batelier v Bratislave!

Situácia na východe sa naďalej vyostruje a tak k nám západ vysiela agenta špecializujúceho sa na najtvrdšie dubstepy v európe.

SADHU /DE/

Tento DJ a producent sa Vám so svojím jedinečným a temným zvukom predstaví v apríli na Slovensku po prvý krát.

Jeho tracky nesmú chýbať na žiadnej poriadnej dubstepovej akcii. Podporovaný menami ako Funtcase, Datsik, Modestep, Benga, Cookie Monsta, Getter, Habstrakt a mnoho ďalších, má za sebou 2 extrémne úspešné turné po USA. S troma prvými miestami v rade na Beatportovom rebríčku niet pochýb, že tento mladý Nemec je teraz riadne v kurze.

https://soundcloud.com/sadhudubstep
https://www.facebook.com/Sadhu

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/1541692″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Domáce posily mu budú robiť naši rezidenti a to menovite CONCEPTOR, DEMOLITOR, RASCALLON, ďalej TYFUS (ex-MUTEANT) a doplnia ich nováčikovia KRYSTALIZED & EXORTT. Táto špeciálne navrhnutá jednotka sa postará o to, aby v Bratislave zavládol bass. Nálož nechutného tvrdého a temného dubstepu, drum and bassu a ďalších pridružených žánrov je pripravená na odpálenie 4. apríla (piatok) 2014 o 22:00 hod. v Batelieri na Továrenskej 2586/14, 821 01 v Bratislave.

TYFUS /SK/ (DUBSTEP)

Keď po prvý krát počul dubstep, jeho imunitnému systému dal zabrať, no nakoniec sa aj tak nakazil dupstepitídou. Ako sa jeho hudobný vkus ďalej vyvíjal, vírus zmutoval na nebezpečnejšiu formu HHDT (Human Heavy Dubstep Tyfus), ktorého sa stal nositelom.
Symptómy tohoto ochorenia: Počúvanie dubstepu pri každej príležitosti, headbanging, nekontrolovatelná túžba rozšliapať dancefloor,… Šíri sa veľmi rýchlo a nepomôže vám ani zapchanie uší, pretože sub-bass sa do Vášho tela dokáže dostať aj cez pokožku. Jeto niečo ako subsonická zombie apokalypsa, ktorú nechcete zmeškať.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/53393959″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

RASCALLON /SK/ (DNB, DRUMSTEP, DUBSTEP)

Talentovaný humanoid, ktorý bol na našu planétu zoslaný mimozemskými spojencami. Bol naprogramovaný na to aby ochránil všetkých civilistov pred nedostatkom bassu. Má špeciálnu schopnosť produkovať nadpozemské drumstepy no jeho selekcia zahŕňa aj kvalitný drum n bass či dubstep.

https://soundcloud.com/rascallon
https://www.facebook.com/Rascallon

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/4563505″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

DEMOLITOR /SK/ (DNB, DUBSTEP)

Ako už jeho meno napovedá, demoluje všetko a všetkých, ktorí sa mu dostanú pod repráky. Zľutovanie nemá hlavne s fanúšikmi NEUROFUNKU a/alebo dobrého DUBSTEPU. Postará sa o to aby Vám kyselina mliečna na ďalší deň zaplavila svaly hlavne dolných končatín a aby Vaše podrážky boli zodraté z gumy.

CONCEPTOR /SK/ (DUBSTEP, DNB)

Tento dubstepový junkie bol ešte donedávna držaný na protidubstepovej odvykacej klinike s tretím stupňom ostrahy. Držal sa docela dobre, no vychádzky mu ešte nepovolili a tak sa rozhodol kvôli tejto akcii utiecť. Ešte stále počuje neexistujúce skladby vo svojej hlave, no už dokáže kontrolovať frekvenciu a intenzitu počúvania tejto devastačnej hudby. Aby Vám dokázal, že už na tom s jeho závislosťou nie je až tak zle, zahrá okrem dubstepu aj iné žánre, ako napríklad glitch-hop, drumstep, doombahton a v neposlednej rade drum and bass.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/9229180″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

KRYSTALIZED & EXORTT /SK/ (DNB)

Pripravte sa na DNB mayhem! Títo dvaja zelenáči prichádzajú na scénu, aby Vám naservírovali porciu poriadne tvrdého a temného drum and bassu na záver.

https://soundcloud.com/kristof-galansky
https://soundcloud.com/exortt

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/68342058″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

vstupné do 23:00 3€ po 23:00 4€

bassault_sadhu_web

Zdroj: Organizátor