S.D.I. v novembri na Slovensku

Legendárnu nemeckú thrash/speedmetalovú skupinu S.D.I. (Satan‚s Defloration Incorporated) si budú pamätať najmä staršie ročníky, keďže svoju aktívnu činnosť po prvýkrát ukončili začiatkom 90. rokov, keď mali na konte tri albumy vydané v druhej polovici 80. rokov.

Minulý rok sme sa však dočkali reunionu a S.D.I. sú opäť aktívni a tak živé vystúpenie a hity ako „Megamosh“, „Panic in Wehrmacht“, „Alcohol“, „Wanker“, „Sign of the Wicked“ alebo „I Wanna Fuck You“ si majú možnosť vychutnať nielen tí, ktorí nemali príležitosť, ale aj mladší fans. Odozvy na ich vystúpenia sú viac než pozitívne a kapela sľubuje, že fanúšikovia budú mať možnosť vychutnať si nezabudnuteľný koncert a mnohí aj chvíle návratov do svojej mladosti, keďže S.D.I. bola jednou z kapiel, na ktorej vyrastali mnohí metalisti. Na Slovensku sa predstavia s približne 90 minútovým setom, počas ktorého predstavia všetky svoje zásadné hity.

Ako viac než dôstojný support sa predstavia dve kapely, a to maďarskí MÖRBID CARNAGE, ktorí hrajú agresívny, nabrúsený thrash metal a majú za sebou dva štúdiové albumy, vydané u Pulverized Records. Ich živé vystúpenie bývajú priam nabité energiou. Druhým, nemenej zaujímavým supportom je domáca thrashmetalová stálica MAJSTER KAT, ktorá má za sebou taktiež dva vynikajúce albumy. Aktuálny počin „Memento…“ vyšiel minulý rok a snáď nemusíme dodávať, že ide o jednu z najlepších thrashových kapiel na Slovensku.

Vstupenky na koncert v Brezne:
predpredaj – Ticketportal: 13 eur
https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=21479
na mieste: 15 eur
udalosť na Facebooku: https://www.facebook.com/events/1037178789629902/

Vstupenky na koncert v Bratislave:
predpredaj : 13 eur , rezervácie grindexpromotion@gmail.com
na mieste: 15 eur

sdiposter

Zdroj: Adela Melová / Apocalypse Booking