Rytmus vydáva album Fenomén!

Najvýraznejšia osobnosť česko-slovenského rapu RYTMUS už dávno prerástla miestnu hiphopovu scénu. Po fenomenálnom úspechu predchádzajúceho albumu KRAL z roku 2009 , ktorého sa predalo na súčasné pomery neskutočne veľa (30 tisíc kopií), prichádza Rytmus s dlhoočakávaným albumom s výstižným názvom FENOMEN.


Áno, Rytmus je fenomén a komerčne najúspešnejší slovenský interprét posledných rokov. Z húževnatého undergroundového rapera sa vypracoval na obletovanú celebritu a porotcu česko-slovenskej Superstar.


Aj preto sa dá očakávať, že jeho nový multižánrový album bude opäť komerčným trhákom a najžiadanejším albumom tohtoročných Vianoc. Svojich fanúšikov nechával dlhšie čakať práve preto, aby im priniesol opäť niečo nové, trendové a predovšetkým progresívne. “All kind of music” je to, na čo sa môžu už teraz tešiť.


O hudbu sa tentokrát postarali producenti Sukowach, S3rious, Superstar O., Heron, Mad Skill, Vybe Beatz a Tomi Popovič , s ktorým už Rytmus točil v minulosti (Príbeh). K novinke stihol raper natočiť aj dva videoklipy


FENOMEN bude na pultoch 5.12.2011.



Fenomen


Zdroj: EMI Slovak Republic

Publikoval: Redakcia GREGI.NET