RYBIČKY 48 slaví 10 LET!

Česká pop-punková jednička vyráží na ostře sledované tourné k desátým narozeninám! Už deset svíček si ve svém akváriu sfoukne parta Rybičky 48!  K velkolepým oslavám a dosud utajovanému dárku pro své fanoušky si kluci připravili podzimní turné.

Hlavní cíl koncertů je  pobavit svojí show, co nejvíce lidí, což se jim na festivalových pódiích i klubových produkcích daří velmi dobře. Každý koncert bude jedna velká party, o čemž svědčí i dramaturgie připravovaných večerů. Kromě koncertního setu Rybiček 48, jehož zajímavostí je, že kapela nechává o playlistu celého turné rozhodovat své fanoušky v internetovém hlasování, se můžete těšit na vystoupení mladého písničkáře Pekaře, který se svou vtipnou písní Chorvatsko bodoval v rádiových hitparádách a ukázal, že v Čechách rostou nástupci Xindla X či Tomáš Kluse. Dále se představí DJ NobodyListen ve společném setu s Ondrou, bubeníkem z Rybiček 48. Celý večírek zakončí hodně dlouho po půlnoci závěrečná afterpárty, na níž se představí DJ Nobody + Kaťata Bro (Kuba z R48 a Pekař) parodující osvědčené summer hity a jejichž parodypíseň Kaťata se díky kanálu youtube.com stala absolutním hitem.

Přestože jsme stále mladí a neuvěřitelně krásní, už je tomu 10 let, co jsme odehráli první koncert. Na podzim pro vás chystáme velkolepé TURNÉ 10 LET, kde se kromě našich úžasných písní můžete těšit i na Pekaře, což je mladý a krásný chlapec s kytarou, dále na dvojičku DJ NobodyListen, který si zafítuje s naším bubeníkem Ondrou. Pak už nastoupí Kaťata Bro, připravte se na megagalaktickou závěrečnou afterpárty, během které s námi odhodíte zbytky studu i soudnosti. Takže mrkněte do sekce Koncerty a doražte s náma slavit,“ píše se na webu kapely.

Seznam koncertů jednotlivých koncertů najdete na www.rybicky48.cz

Zdroj: Wink