Rybičky 48 pokrstili Desku roku!

V pražském Lucerna Music Baru pokřtila své čtvrté album skupina Rybičky 48. Album s provokativním názvem Deska roku obsahuje jako již tradičnì 13 písní.

Trochu netrpìlivé čekání „rybičkových fanouškù“ dokázala zmírnit slovenská kapela Horská chata a svým setem navodila správnou atmosféru, která gradovala po dvaadvacáté hodinì, kdy se na pódiu konečnì objevily očekávané Rybičky 48. Kromì písní z nového alba zaznìly i osvìdčené hity z předchozích desek, bìhem kterých v roli hostù vystoupili na pódiu členové kapel Divokej Bill, Imodium, Doktor PP, Bára Zemanová, Medvìd 009 a Harlej.

Rybičky

Z novinkových písní mìla nejvìtší úspìch píseň Rádiová, která je dle oficiálního žebříčku IFPI šestou nejhranìjší skladbou na českých rockových rádiích. Kmotrem Desky roku se stala kapela Tři sestry, se kterými vyrážejí Rybičky 48 na začátku listopadu na společné turné.

O spokojenosti publika svìdčí fakt, že fanoušci kapely nechtìli českou pop-punkovou jedničku pustit z pódia a koncert skončil až po nìkolika přídavcích tìsnì před pùlnocí. Celá akce pokračovala v rybičkovském duchu hodnì divokou after párty, která končila nad ránem.

Zdroj: Madree promotion s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET