RUŽOVÁ JE FARBOU PREVENCIE

Nastal čas dať zdraviu opäť prednosť. Prelomme spoločne bariéru, ktorú nám posledné obdobie prinieslo do cesty, a naštartujme opäť potrebnú prevenciu. Samovyšetrenie a včasná diagnostika totiž dokážu zachrániť nejeden život. Očakávaný 12. ročník najväčšieho charitatívneho podujatia na Slovensku, ktorý už od začiatkov symbolizuje vzájomnú podporu všetkým ženám v boji za zdravé prsia, je už za rohom! Postavme sa tak spoločne ZNOVA NA ŠTART a pochodujme za všetky ženy, ktoré s týmto ochorením bojujú. Ružová je predsa farbou prevencie!

Vstupenkou na tohtoročný Pochod, ktorý sa uskutoční už v sobotu 24. septembra od 11:00 na Tyršovom nábreží, je Tričko Za zdravé prsia 2022 už tradične upozorňujúce na dôležitosť prevencie i na samotné ochorenie. Okrem toho, že jeho nosením predovšetkým vyjadríte podporu skutočným bojovníčkam – onkologickým pacientkam, perfektne poslúži aj ako štýlový must-have kúsok. Navyše zakaždým, keď naň natrafíme vo vašom šatníku, pripomenie vám, ako ste pomohli podporiť správnu vec. Tohtoročné UNISEX bavlnené tričko vyniká nielen svojim jednoduchým a štýlovým strihom, ktorý pristane skutočne každému, ale nájdete ho hneď aj v troch veľkostiach – S/M, L a XL. Dotvoriť ho navyše môžete aj štýlovou Šatkou či Trakmi Avon za zdravé prsia 2022. A ako si ich môžete zakúpiť? Veľmi jednoducho – na www.avon.sk alebo u svojej Avon Lady/ Avon Gentlemana. Povedzme tak vo veľkom štýle NIE rakovine prsníka.

Krásnu myšlienku už tradične podporia aj ambasádori, odborní garanti, dlhoroční podporovatelia a taktiež aj najnovšia tvár tohtoročného Pochodu – Andrea Bučko: „Je mi cťou byť v tíme, ktorý pripomína, že pravidelná kontrola prsníkov a podpora a solidarita s ľuďmi, ktorí už s ochorením bojujú je dôležitá a prínosná. Ak čo i len jednu ženu inšpirujeme k tomu ísť k doktorovi na preventívnu prehliadku, ak čo i len jednému človeku pomôžu vyzbierané peniaze, má to zmysel.“ O skvelú náladu a pestrý program na Tyršovom nábreží sa navyše postará aj Tomáš Bezdeda, Adam Ďurica či Mária Čírová.

Cieľom každého ročníka charitatívneho podujatia je vyzbierať finančný výťažok, ktorý poslúži práve na aktivity spojené s bojom za zdravé prsia. Pridajte sa preto aj vy k tejto krásnej iniciatíve – k veľkým zmenám predsa vedú malé krôčiky. Tešíme sa na vás!

Zdroj: TS