Roxette Revival unplugged: 17. novembra Kníhkupectvo Alexis, Bratislava!

Kapela, ktorá hrá najväčšie hity legendárnej švédskej skupiny Roxette, v unplugged a rockovych úpravách Roxette Revival sa predstaví 17. Novembra v Kníhkupectve Alexis.

Všetky skladby sú upravované a hrané na akustických a elektrickych nástrojoch. Skupina vznikla v roku 2011 s cieľom, čo najviac hrávať živé vystúpenia po klubuch a akciách a od začiatku sa tečí veľkému záujmu u fanúšikov.

Koncert v Kníhkupectve Alexis 17. novembra je jediný koncert v Bratislave pre verejnosť v tomto roku a v unplugged prevedení.

Roxette

Kapelu tvoria:
Daniela Čákyová – spev
Tibor Kaník – spev, gitara
Roman Kalina – gitara
Adam Hudec – basa
Henrich Novák – dobro
Elo Vojta – bicie, perkusie

Daniela Čákyová – skupina Ister, Skupina Rebecka, Skupina Sweetlife


Tibor Kaník – Etiket 1984-86,Clothild1986-89,Royal klub 1989-92, súčasnosť: Steps, Deja vu, Soundbridge. Spolupracoval s:Peter Lipa, Berco Balogh,Palo Hamel, Silvia Josifoska, Erik Boboš Prochádzka, Peter Cardarelli

Roman Kalina – skupiny Ister, Bleck heart, Sweetlife

Viola Kordošová – čerstvá absolventka konzervatória, ktorej to hrá

Adam Hudec –  Nexus, Soundbridge, Dejavu, víťaz gitariády 2011  – bass gitara

Henrich Novák – dobro, vokály V priebehu rokov pôsobil v mnohých  domácich a niekoľkých zahraničných  zoskupeniach, orientovaných na bluegrass, country,  alebo akustickú hudbu,  V roku 1998 vyhral ako člen Fragment-u vyhral celoeurópsku súťaž bluegrassových skupín vo Viedni, poriadanú americkou SPBGMA a v roku 2004 na European World Of Bluegrass vo Voorthuizene v Holandsku bol zvolený Európskou Bluegrassovou  skupinou č.1.  Niekoľkokrát bol zvolený „Dobristom Roka“ slovenskou asociáciou Country Hudby a Slovenskou Bluegrassovou Asociáciou.

Elo Vojta – Bicie,Perkusie – Silent Duo Bigger Bang, hral v muzikále Rocky horror picture show a v mnohých ďalších zoskupeniach a projektoch

Roxette Revival unplugged
Miesto: Kníhkupectvo Alexis, Košická 37/K, Bratislava
Dátum: 17.11.2011, 20:00
Vstup: 10,- eur (študenti: 6,- eur)

Zdroj: Dasa Dubravova
Publikoval: Redakcia GREGI.NET