Rotor oslavuje svoje tridsiate narodeniny!

V sobotu 5.5.2012 ve 20.00 hodin vypukne v sokolovnì ve Voticích koncert ke 30 výročí kapely ROTOR., ,,Votice se nám zdají optimální, nahráli jsme toho tady opravdu dost,, , říká Milan Červenka. Celý večer probìhne tak, jak šlo celé období a vývoj kapely. Na pódiu se budou střídat hosté, bývalí členové Rotoru a postupnì se budeme posouvat historií až po současnost.

ROTOR koncertuje s přestávkami 30 let. Nyní po poslední pauze se zdá, že kapelu čeká skvìlé období. Současné složení: Jindra Všetečka –zakládající člen, kytara , zpìv, zpìvák Milan Červenka- zakládající člen, Milan Tùma – kytara, zpìv, a pozor … basová kytara Jiří Veselý, bicí Jiří Zelenka. Poslednì jmenovaní jsou vnímáni na domácí hudební scénì , jako mistři svého oboru. Jiří Veselý i Jiří Zelenka vystupují s Krausberry s kapelou Vládi Mišíka, Markem Ebenem jsou prostì profesionály se vším všudy.

Jejich přítomnost v kapele se odráží pozitivnì na celkovém výkonu a dojmu celé kapely. Mimo absolutního hudebního nářezu, který na všechny zúčastnìné čeká, se pro tento večer podařilo zajistit skutečnì exkluzivního hosta: je jím Petr Janda z kapely Olympic. A co si pro tento narozeninový večer ROTORu připravil? Nechte se překvapit, přijďte se bavit a slavit, Bude co a bude nás tam hodnì.

Zdroj: Rotor, PR
Publikoval: Redakcia GREGI.NET