Ronie a Monika Bagárová v klipe “Mesiac” oslavujú lásku!

Speváčka Ronie predstavuje druhú spoluprácu z albumu RONIEMOON. Po úspešnej skladbe “Déjà vu” s raperom Kalim predstavuje Ronie skladbu Mesiac s českou speváčkou Monikou Bagárovou. 

Speváčka Ronie, ktorá je nielen v hudobných kruhoch známa svojim jedinečným štýlom a hlasom, opäť zaujala svojich fanúšikov novým videoklipom k jej najnovšiemu albumu, ktorý nesie názov RONIEMOON. Tento album je pre ňu mimoriadne významný, nakoľko ide o úplne prvý komplexný hudobný album v jej kariére.

Skladba Mesiac je výsledkom nečakanej a spontánnej spolupráce s českou speváčkou Monikou Bagárovou. „V klipe som chcela vystihnúť pravú úprimnú lásku akú vieme my ženy cítiť keď sa naozaj zamilujeme. Tu istú emociu som dávala aj do pesničky keď som ju písala. Chcela som docieliť, že keď ju niekto bude pozerať bude sa tiež cítiť ako znovu prvýkrát zamilovaný. Tak úprimne, úplne oddano, krehko a zraniteľne no pritom aby z toho bolo cítiť vášeň a sexepíl z iskrenia medzi partnermi. Verím že sa nám to podarilo docieliť a ľudia si prejdú znovu svojou prvou veľkou láskou.“ Táto spolupráca je výnimočná nielen svojou hudobnou kvalitou, ale aj medzinárodným charakterom, ktorý posilňuje a obnovuje ideu Československej vzájomnosti v oblasti kultúry.

Monika Bagárová, ktorá má v českom hudobnom priemysle svoje pevné miesto, pridáva do skladby Mesiac svoj emotívny vokál a osobitý prístup.

Videoklip k piesni Mesiac, ktorý sa nakrúcal v Bratislave, Kalinkove a v Stupave, odráža tému májovej lásky. Scenár klipu je plný romantických a poetických scén. „Ráda jsem se zúčastnila natáčení videoklipu k písni Mesiac s Ronie. Je skvělý umělec, se kterým mi dobře spolupracovalo. Na natáčení panovala zábavná a pozitivní atmosféra a takhle je to nejlepší!“ hovorí s nadšením Monika. Hlavné postavy, Ronie a Monika, sú doplnené o dvoch mužských protagonistov. Títo dvaja muži, Kristián a Ján, hoci sú verejnosti relatívne neznámi, v klipe zohrávajú kľúčové role ako partneri hlavných hrdiniek. Ich spontánna a prirodzená hra dodáva celému klipu čaro. Kristián aj Ján si nakrúcanie videoklipu nesmierne užili. Ich bezprostrednosť a spontánnosť na plátne prispela k uvoľnenej atmosfére a pomohla vytvoriť autentické a prirodzené zábery, ktoré výrazne podporujú lyrický príbeh piesne. Vo videoklipe teda možno vidieť nielen krásne scenérie a nadšenie z hudby, ale aj skutočné emočné momenty, ktoré sú zosobnením tematiky májovej lásky. Kristián Kaduk, ktorý stvárnil hereckého partnera Moniky sa aktívne venuje modelingu a tvorbe videí. Naopak, Ján Aľušík, ktorý si zahral partnera Ronie, je v reálnom živote zdravotníckym záchranárom.

Speváčka Ronie má za sebou už prvú zastávku jej turné a s Monikou sa stretne na jednom pódiu už 31.mája v Partizánskom.

RONIEMOON Tour
31. 5. – Partizánske, Infiniti Club Hostia: Alya, Monika Bagárová, Yael
1. 6. – Bratislava, Šafko Klub Hostia: Yael, Dominika Mirgová
14. 6. Levice, Miami Event Club Hostia: Alya, Yael

TS