Roman “Hary“ Harvan prichádza s videoklipom k singlu To The Station.

Hudobník, skladateľ a výtvarník. Roman “Hary“ Harvan je na slovenskej hudobnej scéne rešpektovanou osobnosťou. Jeho profilový “pesničkový“ album What Is What vyšiel minulý rok vo vydavateľstve Real Music House. Teraz prichádza Harvan aj s videoklipom. Video ku singlu To The Station nakrútil filmár Peter Javor.

„Kombináciou čiernej a bielej chudoby je rockenroll…v stretnutí bielej a čiernej ľudskej biedy vyrašil pestrofarebný svet… ako za ranného rozbresku… záZrak Syda Barretta… ako zrod a zánik v jednej note v hlase Johna Lennona…….a bolo ich mnoho ako poľných kvetov na jarnej lúke pesničkárov, ktorí nás obdarovali krásou a chuťou žiť….chcel som prejaviť hlbokú vďaku pesničkárom chudoby týmto cd…..šedý je kameň náš a šedý je sad pokory aby pieseň mohla fajne ihrať farbami……..napr. aj smutnými,“ opisuje atmosféru svojej nahrávky samotný Harvan. Vnímaví poslucháči ju nájdu aj vo videoklipe Petra Javora. „Chcel som ukázať Harryho takého, akého ho poznám. Jeho príbeh nie je jednoduché zachytiť. Ale kto Harryho pozná, ten ho v tom nájde,“ dodáva k spolupráci s uznávaným hudobníkom kameraman, režisér a scenárista v jednej osobe.

„Túžil som a stále túžim vypovedať o kráse a tajomstve života. Zdá sa mi, že najviac sa k tomu priblížim v bolesti. Tri minúty piesne vystihujú krásu okamihu. Môže to byť aj kresba, alebo báseň. A keď prichádza nová skutočnosť tvojho bytia, je to zviera, či anjel? Čo?,“ vyjadruje sa k poetike albumu What Is What Roman Harvan. Nahrávku poslucháči nájdu aj v ponuke všetkých dostupných streamingových služieb.

Vypočujte si album What Is What od Romana „Haryho“ Harvana. Nahrávku nájdete v ponuke všetkých dostúpných streamingových služieb.

iTunes:https://music.apple.com/sk/album/what-is-what/1468702297…
Spotify:https://open.spotify.com/album/2pBodhvPe13Bai47EYc9jX…
Tidal:https://tidal.com/browse/album/111307950
Bandcamp:https://romanharyharvan.bandcamp.com

Bližšie informácie o CD Roman “Hary“ Harvan – What is What:
http://www.realmusichousestore.com/index.php?route=product/product&path=33&product_id=116

Zdroj: REAL MUSIC HOUSE