RODINNÝ FESTIVAL BEZVA FEST MÍŘÍ DO OSTRAVY

Zábavný rodinný festival Bezva Fest vyráží na tour po ČR. Poslední zastávkou bude Ostrava. Už 2. 9. 2023 na koupališti SAREZA v Ostravě-Porubě čeká na návštěvníky několik bezva zón, 30 atrakcí zdarma, nejdelší nafukovací překážková v ČR, youtuberská stage a mnohem více. Hlavními hvězdami budou Ben Cristovao, Sebastian, Pavel Callta, Lollipopz nebo Smejko a Tanculienka. To vše v ceně vstupného. Zažijte se svojí rodinou nejbezvadnější den ve vašem životě. Lístky naleznete v předprodeji v síti Ticketportal do vyprodání zásob.

Koupaliště SAREZA v Ostravě-Porubě letos poprvé rozhýbe největší rodinný festival Bezva Fest. Návštěvníky čeká opravdu bohatý a pestrý program. Pro fanoušky sociálních sítí je nachystaná youtuberská stage s předními českými youtubery a influencery (Tary, Fizi, Adam Kajumi, Lea).  Hudební program je nabitý hvězdami. Letošním headlinerem ostravského Bezva Festu není nikdo jiný než Ben Cristovao. Smutnit nemusí ani příznivci Sebastiana nebo Pavla Callty. Na mladší publikum se budou těšit Lollipopz, Smejko a Tanculienka, Kája a Bambuláček, Míša Růžičková a další.

Pro malé i velké hráče je připravena game zóna se simulátory, počítačovou hernou a herními konzolemi. Milovníci atrakcí ocení nejdelší nafukovací překážkovou dráhu v ČR a dalších 30 atrakcí (autodrom, labutě, řetízkové kolotoče, dětské kolotoče, obří nafukovací atrakce, skákací hrady a další). Festival nemá věkové omezení. Každý si tu najde to své. Naši nejmenší si užijí zábavu v baby zóně. Nebude chybět závod batolat a další soutěže o hodnotné ceny. Maminky se mohou nechat hýčkat v beauty zóně (dekorativní kosmetika zdarma, cvičení a další) a smutnit nemusí ani mužské protějšky, pro ty je nachystaná chlapácká zóna, kde poměří své síly s ostatními a zažijí tu pravou chlapskou zábavu.

Těla návštěvníkům rozhýbe Wannado Festival Tour s netradičními sporty. A  nebudou chybět ani tvořivé dílny pro šikovné ručičky, zóna povolání, kde se představí tradiční i netradiční zaměstnání,  a  charitativní zóna, která přiblíží život lidí s handicapem. Pro odpočinek bude vyhrazena chill zóna a chuťové buňky rozmazlíte výborným jídlem.

Lístky jsou do vyprodání k dostání v předprodeji Ticketportal za zvýhodněnou cenu. Děti do 100 cm mají vstup zdarma a rodiny mohou využít zlevněné vstupné. Více informací a podrobný program naleznete na www.bezvafest.cz. Vstupenky zakoupíte v síti Ticketportal nebo na webových stránkách. 

Zdroj: TS