Rockový Záber je v “puberte“!

Najtradicnejšie podujatie pre milovníkov gitarovej hudby sa nezadržatelne blíži. Rockový Záber sa po minulorocnej úspešnej dvojdnovke opät vracia na dolnokubínsky Gäcel!

Od 15. do 16. júna zavíta na oravskú pôdu renomovaná legenda ceskoslovenskej rockovej scény Katapult. Mladost podporia zoskupenia, ktoré ocividne rezonujú nielen na Orave, ale aj v celoslovenskom priestore. Helenine Oci, Konflikt, Editor prípadne Zóna A majú posluchácom stále co povedat.

Zo zahranicných interpretov predovšetkým zaujmú polskí heavy metalisti s krásnou Martou – Crystal Viper, kapelka hostuje taktiež jeden z najväcších CZ festivalov Noc plná hvezd. Náležitú kvalitu prídu potvrdit vítazi Wacken open air Battle Slovakia – Rust2Dust z BA, ale aj death metalisti God Defamer. Kapely podporia domáce zoskupenia ako punkácom známy The Lampions, poprípade organizátormi zastúpenia kapela z Dolného Kubína TARGO.

Pocas oboch dní bude z Dolného Kubína premávat kyvadlová doprava, internet v areáli zadarmo a velká vychytávka, filmový festival TELL IT QUICK. Dalšie akcie od organizátorov sledujte na stránke festivalu alebo na ofic. FB stránke.

Rockový Záber oslavuje 15 rokov existencie a ako mladý pubertiak prináša dravost v jasných a kvalitatívne vyspelých kontúrach. Bližšie informácie získate na oficiálnej stránke festivalu www.rockovyzaber.sk

FB page: https://www.facebook.com/rockovy.zaber

15 RZ Plagat

Zdroj: Majo Žuffa
Publikoval: Redakcia GREGI.NET